Libnet.ro
UNICEF

18:15

Renato Usatii: Ion Chicu urmeaza sa-si anunte sambata demisia din functie

Adevărul Adevărul,
Renato Usatii: Ion Chicu urmeaza sa-si anunte sambata demisia din functie

Primarul de Balti, Renato Usatii, a anuntat ca Igor Dodon a pus la cale un nou plan. Potrivit lui, Igor Dodon s-ar fi inteles cu premierul Ion Chicu ca acesta sa-si dea demisia din functie sambata, 5 decembrie. continuă pe Adevărul

Renato Usatii isi indeamna sustinatorii sa vina la protestul organizat de Maia Sandu: Ea nici nu a reusit sa intre in Presedentie, ca Igor Dodon deja fura

Primarul de Balti, Renato Usatii, cel care a obtinut 17% din voturi la prezidentiale, si-a indemnat sustinatorii sai sa participe la protestul organizat de presedintele ales, Maia Sandu, joi, 3 decembrie, in fata Parlamentului.

Republica Moldova: Maia Sandu i-a cerut premierului Ion Chicu sa isi dea demisia, in cadrul unei convorbiri telefonice

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a cerut premierului Ion Chicu sa isi dea demisia, in cadrul unei discutii teleffonice, potrivit unui anunt al liderului PAS. Maia Sandu i-a.

Maia Sandu a avut o discutie cu Ion Chicu. Presedintele ales a vorbit despre necesitatea alegerilor parlamentare anticipate. Reactia premierului

Presedintele ales, Maia Sandu, a avut o discutie la telefon cu prim-ministrul Ion Chicu. Maia Sandu i-a spus premierului ca bugetul prezentat de Guvern nu este in masura sa ajute cetatenii, dimpotriva, contine scheme din care deputati corupti vor scoate bani in continuare.

Ion Chicu, atac la Maia Sandu: Idolii pe care ni-i facem astazi au stat ca mieluseii si au tacut cand se fura miliardul

Prim-ministrul Ion Chicu a venit cu o reactie critica la adresa presedintelui ales, Maia Sandu, in contextul anuntului privind organizarea unui protest, la Parlament, fata de initiativa deputatilor lui Igor Dodon de a reduce din atributiile sefului statului.

Ion Chicu, despre situatia pandemica din R. Moldova: Cea mai mare vina o au Guvernul si politicienii

Guvernul in primul rand, politicienii in al doilea rand si populatia tarii poarta responsabilitatea pentru numarul mare de persoane din tara infectate cu COVID-19. Declaratia apartine premierului Ion Chicu si a fost facuta in cadrul emisiunii Cutia Neagra de la postul de televiziune TV8, noteaza IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )