Libnet.ro
UNICEF

05:45

Richard Gere: Matteo Salvini, ministrul italian de Interne este un Baby Trump

România Liberă România Liberă,
Richard Gere: Matteo Salvini, ministrul italian de Interne este un Baby Trump

Ministrul italian de Interne, liderul de dreapta Matteo Salvini, este un Baby Trump care exploatea. continuă pe România Liberă

Mihai Fifor, bodyguardul Vioricai Dancila - Victor Ponta: Probleme cu traficul? Criminali in libertate? Nu raspunde nimeni la 112? Nu incercati la MINISTRUL DE INTERNE - ESTE FOARTE OCUPAT!

Ministrul interminat al Internelor, Mihai Fifor, este nedezlipit de Viorica Dancila. Fie ca este vorba despre turneele in tara sau sedintele de la bucuresti, Fifor este umbra premierului, constata Victor.

27 de migranti minori au fost debarcati de pe nava Open Arms, dupa ce Matteo Salvini a dat unda verde, calcandu-si pe inima

Ministrul de interne italian si lider al extremei drepte, Matteo Salvini a acceptat impotriva vointei sale sambata debarcarea a 27 de migranti minori, neinsotiti, de pe nava ONG spaniola Proactiva Open Arms, ancorata in largul insulei Lampedusa, transmite Agerpres.

Matteo Salvini anunta ca va autoriza debarcarea minorilor blocati pe Mediterana: `impotriva vointei sale` si doar pentru ca asa i-a cerut premierul Giuseppe Conte

Vicepremierul italian Matteo Salvini a anuntat sambata ca, din postura de ministru al Afacerilor Interne, va autoriza debarcarea minorilor de pe nava ONG-ului spaniol Proactiva Open Arms, ancorata in largul.

Miscarea 5 Stele considera ca Matteo Salvini nu mai este un partener credibil

Formatiunea politica Miscarea 5 Stele a afirmat ca Matteo Salvini, liderul partidului Liga, nu mai este considerat un partener credibil, eliminand astfel posibilitatea privind o viitoare coalitie, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, mesaj de condoleante dupa moartea alpinistului Zsolt Torok: Ramas bun, prieten drag

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a reactionat sambata la aflarea vestii ca alpinistul Zsolt Torok a fost gasitmort, duspa ce a fost dat disparut in muntii Fagaras. Ramas bun, prieten.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )