Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania, din nou tara cu cea mai mare inflatie anuala din UE

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Noua atentionare meteo: Ninsorile vor continua n cea mai mare parte a tarii si se va forma polei. Localitati ramase fara curent electric si scoli nchise

Meteorologii spun ca ninsorile vor continua in cea mai mare parte a tarii si se va depune un nou strat de zapada, iar in estul, centrul si sud-estul tarii se va forma polei. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, luni, o nou informare potrivit careia de la ora 12. 00 si pana marti la aceeasi ora vor fi ninsori si se va depune un nou strat de zapada. Ninsorile din ultimele ore au creat deja probleme in mai multe judete din tara, cele mai afectate zone fiind Timis, Vrancea, Bihor, Sibiu si Brasov. Localitati intregi au ramas fara curent electric, scolile si gradinitele fiind inchise. De asemenea, cursele de pe aeroportul din Sibiu au avut intarzieri de peste o ora, iar in Hunedoara au fost emise avertizari de avalansa.

Cumparatorul Arcelor Mittal Galati a finalizat achizitia Aluminium Dunkerque, cea mai mare topitorie de aluminiu din Europa

GFG Alliance, detinuta de Sanjeev Gupta a anuntat ca a finalizat achizitia Aluminium Dunkerque, cea mai mare topitorie de aluminiu din Europa. Alianta, cu sediul central la Londra, a declarat ca achizitia unitatii de productie care va fi redenumita Liberty Aluminium Dunkerque deschide calea catre un program de investitii ce au ca scop maximizarea valorii aluminiului produs aici.

FOTO VIDEO O tona de carne pregatita la cea mai mare pomana a porcului, la Focsani

Evenimentul se afla la cea de a cincea editie si a fost organizat de cea mai mare societate de crestere a porcilor din zona Moldova.

Guvernul Dancila, contrazis de DATELE OFICIALE: Romania, DIN NOU campioana la inflatie in Uniunea Europeana

Romania este din nou la coada Uniunii Europene UE). Tara noastra este campioana la inflatie, iar acest lucru se vede in traiul de zi cu zi al romanilor. in noiembrie, avansul preturilor de consum a fost de 3.

Romania, din nou lider la scumpiri in Uniunea Europeana

Romania a avut, in noiembrie, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,2%, la egalitate cu Estonia si Ungaria, arata datele publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cati analfabeti are Romania la sfarsitul anului 2018

Romania este tara cu cea mai mare rata de analfabeti functional din UE, care culmea, aloca mai multi bani pentru invatamantul superior decat pentru cel preuniversitar. Care este procentul de analfabeti functionali. Nivelul analfabetismul functional a ajuns la sfarsitul anului 2018 la 42% in Romania, potrivit specialistilor, care au realizat proiectul prezidential Romania Educata. Asta [] .

Business report: Cel mai mare venit asigurat voluntar la pensie depaseste 50.500 de lei pe luna; Autostrada A3: nodul rutier de la Moara Vlasiei, blocat cu parapeti de beton la doi ani de la nceprea lucrarilor; Romnia, ultima din UE la protectie sociala,

Primaria lui Boc creste din nou lefurile pentru functionari: un portar va fi platit lunar cu 4. 400 de lei, iar un politist local va avea salariu de peste 8. 000 de lei. Functionarii publici si personalul contractual. 4 milioane de lei pentru paza Autostrazii Bucuresti-Ploiesti. CNAIR a atribuit prin licitatie deschisa contractul pentru asigurarea obiectivelor pentru.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

Ludovic Orban: Discursul lui Dragnea, delirul unui dictator capabil sa condamne Romnia la cea mai ntunecata perioada / Eugen Tomac: Paranoicul de la Gratia. Ori i gasim un loc la Balaceanca, ori la Rahova

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost delirul unui dictator nebun care este capabil sa condamne Romania la cea mai intunecata perioada a sa. Si presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reactionat, duminica seara, la discursul liderului PSD din sedinta Consiliului National al partidului, afirmand ca acesta este paranoic si ca locul sau este ori la Balaceanca ori la Rahova.

ORBAN: Alegerile anticipate, cea mai buna solutie pentru Romania

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a afirmat astazi, la Alba Iulia, ca in opinia sa, in cazul caderii Guvernului, cea mai buna solutie ar reprezenta-o alegerile anticipate, dat fiind faptul ca, a sustinut acesta, optiunile politice s-au modificat dramatic fata de decembrie 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )