Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanii pot achita online, de astazi, si taxele pentru permisul auto, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie

Hotnews Hotnews,
 Romanii pot achita online, de astazi, si taxele pentru permisul auto, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie

Incepand de joi, 24 septembrie, platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro, a anuntat Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR). De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual rapid, sigur, fara cozi sau comisioane, spune ADR. continuă pe Hotnews

INCEPAND DE AZI Romanii pot plati online, prin Ghiseul.ro, si taxele pentru pasaport, permis de conducere, certificat de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie

Incepand de azi platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro. De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual - rapid, sigur, fara cozi sau comisioane.

Plata pentru permisul de conducere si certificatul de inmatriculare se poate face online pe Ghiseul.ro

Reprezentantili Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei anunta ca sute de tipuri de plati pot fi achitate online prin Ghiseul. ro, odata cu adaugarea platilor pentru permisul de conducere, certificatul de inmatriculare si autorizatia de circulatie provizorie.

Romanii pot plati noi dari online pe Ghiseul.ro, de astazi

Incepand de joi, 24 septembrie, platile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghiseul. ro. De asemenea, platile pentru autorizatiile de circulatie provizorie si pentru certificatul de inmatriculare, realizate de persoanele fizice sau juridice, pot fi achitate prin ghiseul virtual, informeaza Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei ADR).

Platile pentru contravaloarea permiselor de conducere se vor achita online. Se inchid ghiseele la Directiile de Regim Permise si inmatriculare

Platapentru contravaloarea permiselor de conducerepoatefi facutaonline, incepand de joi, prin Ghiseul. ro, a informat Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei. Ghiseele vor mai fi.

Care sunt parintii care pot cere zile libere platite pentru a sta cu copilul acasa in perioada scolii online

Scoala a inceput de doar o saptamana, insa in multe dintre scoli scenariul initial a fost schimbat. Astfel, acestea au trecut din scenariul verde sau galben in scenariul rosu. Cu alte cuvinte, elevii invata exclusiv online. Tocmai de aceea, este important pentru parinti sa stie care sunt conditiile in care pot cere zile libere platite de la angajator pentru a ramane cu copilul la domiciliu.

Caz revoltator. Un politist examinator a adormit langa un candidat care sustinea proba la traseu pentru permisul auto (VIDEO)

Situatiaalarmanta s-a produs in municipiul Suceava. Un politist-examinator a fost surprins in trafic in timp ce dormea in timpul examenului pentru obtinerea permisului.

Cursurile online, mana cereasca pentru unii: cine castiga de pe urma faptului ca elevii invata de acasa

Scoala a inceput anul acesta intr-un context dificil din cauza crizei sanitare. Dar cineva are de castigat de pe urma faptului ca multi elevi fac cursuri online. Scoala a debutat anul acesta.

Senatul voteaza astazi stimulentul pentru profesori. Cati bani ar putea primi cadrele didactice

Senatorii discuta la aceasta ora introducerea unui stimulent de 2. 000 de lei pentru profesori, in ciuda avertismentului lansat cu putin timp in urma de premierul Ludovic Orban.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )