Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a stins din viata unul dintre cei mai apreciati preoti din judetul Gorj

Adevărul Adevărul,
S-a stins din viata unul dintre cei mai apreciati preoti din judetul Gorj

Alexandru Eugen Cornoiu, unul dintre cei mai cunoscuti preoti din judetul Gorjn s-a stins din viata, ieri, la varsta de 88 de ani. continuă pe Adevărul

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

A MURIT ILEANA! ROMANIA, iN LACRIMI! DOAMNA MUZICII POPULARE s-a stins din viata! Era CEA MAI IUBITA INTERPRETA! Cata tristete ...

Ileana Bacatea, solista a Ansamblului folcloric Doina Gorjului, intepreta iubita de public, dar si de colegi, a trecut la cele vesnice. Colegii, prietenii si toti cei care au indragit-o, pot sa isi.

EUROSTAT: Aeroportul Henri Coanda, unul dintre cele mai aglomerate din UE

Un numar de 13,819 milioane de pasageri au tranzitat, in 2018, aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, in crestere cu 7,9% comparativ cu 2017, ceea ce il plaseaza pe locul 34 in clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din UE, in crestere fata de locul 37 in 2017, arata datele publicate vineri de Eurostat, conform Agerpres. ro.

ALERTA: Acesta este unul dintre cele mai TOXICE produse de post de pe piata!

Vesti ingrijoratoare in plin post al Craciunului. Mai mult de jumatate din produsele tip pate vegetalpasta vegetala au 7 aditivi sau chiar mai multi, potrivit unui studiu realizat de Infocons, se arata.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

Reuters: Presedintele Trump a provocat incertitudini in relatiile cu 9 dintre cei mai importanti 10 parteneri comerciali ai Statelor Unite

In timpul campaniei electorale din 2016, presedintele american Donald Trump s-a angajat sa schimbe ordinea comertului mondial si sa reduca deficitele comerciale in crestere ale Statelor Unite. in prezent, relatiile cu 9 din cei mai importanti 10 parteneri comerciali ai Statelor Unite au fost aruncate in incertitudine si nu exista un plan clar pentru finalizarea unor acorduri comerciale noi.

Ce sotie superba are Andrei Aradits! Cum s-a indragostit actorul din serialul Vlad de Andreea

Andrei Aradits este unul dintre cei mai buni actori din tara. Cu toate ca majoritatea romanilor l-au cunoscut in diverse filme si seriale, de asemenea si in rolul de jurat la pupitrul show-ului Te cunosc de undeva, despre viata lui personala se stiu foarte putine lucruri. Cum arata sotia vedetei si care este povestea lor .

SONDAJ: Angajatii din domeniul financiar au fost cei mai activi in cautarea unui nou job in ultimele trei luni

In luna noiembrie, candidatii din domeniul financiar au continuat sa fie cei mai activi in cautarea unui nou job, iar in total, peste 100. 000 de cautari pentru un job in acest domeniu au fost efectuate pe platforma BestJobs in perioada septembrie - noiembrie, unul dintre joburile vedeta fiind cel de client misterios.

DEPRESIA l-a iNVINS! Din pacate, VESTEA TRISTA despre NICU PALERU a SOCAT toata ROMANIA!

Nicu Paleru este unul dintre cei mai veseli artisti din muzica de petrecere, avand un public estrem de vesel, care ii apreciaza petrecerile cu fast pe care le face si la care multa lume se.

Ciprian Ciucu (PNL), unul dintre cei mai vehementi critici ai Gabrielei Firea, numit presedinte al Agentiei Functionarilor Publici: Mesaj pentru primarul Capitalei

Ciprian Ciucu, unul dintre criticii cei mai vocali ai Gabrielei Firea din Consiliul General al Capitalei, a fost numit presedinte al Agentiei Functionarilor Publici Ciprian Ciucu, consilier PNL in Consiliul General .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )