Libnet.ro
UNICEF

01:05

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin si-a incheiat operatiunea de acaparare a puterii din Moldova

Adevărul Adevărul,
Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin si-a incheiat operatiunea de acaparare a puterii din Moldova

Fostul presedinte al Georgiei Mihail Saakashvili considera ca demisia Guvernului de la Chisinau a fost pusa la cale de Moscova. Potrivit lui, Vladmir Putin si-a incheiat operatiunea de acaparare a puterii din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre demisia Guvernului de la Chisinau: E indreptata impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai.

Mihail Saakashvili, despre demiterea guvernului de la Chisinau: Putin a finalizat operatiunea de acaparare a puterii in Moldova

Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili sustine ca demiterea guvernului de la Chisinau reprezinta finalul operatiunii prin care presedintele rus, Vladimir Putin, incearca acapararea puterii din Republica.

Motpan: Demisia Guvernului va genera pericole pentru securitatea nationala. Dodon negociaza in secret cu PDM

Chiril Motpan, presedintele Comisiei parlamentare securitate, aparare si ordine publica, afirma ca demisia Guvernului Sandu ar genera pericole pentru securitatea nationala si regionala si ca presedintele Igor Dodon ar negocia in secret cu reprezentantii Partidului Democrat in vederea formarii unui nou guvern, transmite IPN.

Igor Dodon: Maia Sandu a provocat intentionat demisia Guvernului. Nu era niciun sens pentru pasul pe care l-a facut

Igor Dodon a dat vina pe Blocul ACUM si pe Maia Sandu pentru demisia Guvernului. Presedintele tarii considera ca Guvernul a incalcat Constitutia cand si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii. Seful statului e de parere ca Maia Sandu intentionat a provocat demisia Cabinetului de ministri, pentru ca ar fi constientizat ca nu poate livra rezultate pozitive.

Dumtru Diacov spune ca Blocul ACUM a indemnat PDM sa nu voteze motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sandu

Presedintele fractiunii PDM, Dumitru Diacov, a declarat ca a avut discutii cu unii reprezentanti ai Blocului ACUM pe subiectul privind motiunea de cenzura inaintata de socialisti contra Guvernului Sandu. Dumitru Diacov a afirmat ca reprezentantii ACUM i-au indemnat pe democrati sa nu voteze pentru demiterea Guvernului. Democratul a precizat ca discutii cu PSRM inca nu au fost.

Parlamentul se convoaca pe 12 noiembrie pentru a examina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sandu

Parlamentul se convoaca in sedinta plenara marti, 12 noiembrie, incepand cu ora 10. 00, pentru a examina motiunea de cenzura depusa de PSRM impotriva Guvernului Maiei Sandu, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )