Libnet.ro
UNICEF

16:30

Parlamentul se convoaca pe 12 noiembrie pentru a examina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sandu

Adevărul Adevărul,
Parlamentul se convoaca pe 12 noiembrie pentru a examina motiunea de cenzura impotriva Guvernului Sandu

Parlamentul se convoaca in sedinta plenara marti, 12 noiembrie, incepand cu ora 10. 00, pentru a examina motiunea de cenzura depusa de PSRM impotriva Guvernului Maiei Sandu, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pentru modificarea Legii Procuraturii. continuă pe Adevărul

Adina Valean da testul declaratiei de avere pe 12 noiembrie, in Parlamentul European

Adina Valean da testul declaratiei de avere pe 12 noiembrie, in Parlamentul European. Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European JURI), care este abilitata sa verifice eventualele conflicte de interese in cazul comisarilor europeni desemnati, se va reuni la 12 noiembrie pentru a analiza declaratiile de avere ale candidatilor francez, ungar si roman, informeaza EUobserver.

Guvernul de la Chisinau se intruneste in sedinta pe 12 noiembrie, pana la examinarea motiunii de cenzura

Guvernul de la Chisinau se intruneste in sedinta marti, 12 noiembrie, pana la examinarea de catre Parlament a motiunii de cenzura. Sedinta cabinetului de ministri este anuntata pentru ora 08. 00 transmite IPN.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii undei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 noiembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 12 noiembrie Berbec iti concentrezi atentia asupra detaliilor si, astfel, reusesti sa rezolvi probleme care la prima.

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Fecioarele sufera in dragoste, Capricornii gasesc solutii excelente la orice

Berbec. Nu te multumesti cu spatiul stramt in care traiesti, ci visele tale zboara cu mult mai departe de granitele casei, ale orasului, ale tarii tale! Visezi la o.

VIDEO Solutia Maiei Sandu pentru a evita caderea Guvernului: PSRM sa-si retraga motiunea de cenzura, iar Comisia de la Venetia sa se expuna asupra noii Legi a Procuraturii

Premierul Maia Sandu a anuntat luni, 11 noiembrie, ca isi doreste ca actualul Guvern sa continue reformele initiate. Prim-ministra a mentionat ca, daca acest lucru il vrea si Partidul Socialistilor, atunci exista o solutie pentru depasirea crizei politice, provocate ca urmare a asumarii raspunderii de catre Guvern pentru modificarea Legii Procuraturii, in asa fel ca Maia Sandu sa poata selecta candidatii la functia de procuror general.

webPR Marti, 12 noiembrie, incepe EXPO PLAST 2019, evenimentul numarul 1 in industria prelucrarii materialelor plastice!

Cea de-a opta editie a EXPO PLAST, expozitia internationala de produse, echipamente si tehnologii pentru industria de prelucrare a materialelor plastice, isi asteapta vizitatorii intre 12 si 15 noiembrie la REDAL EXPO, in Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )