Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scandal la Curtea Militara de Apel, unde se judeca Dosarul Mineriadei. Virgil Magureanu, huiduit si la plecare. Unui barbat i s-a facut rau la coada

Antena3 Antena3,
Scandal la Curtea Militara de Apel, unde se judeca Dosarul Mineriadei. Virgil Magureanu, huiduit si la plecare. Unui barbat i s-a facut rau la coada

Update: Fostul director al SRI Virgil Magureanu a parasit sala de judecata, el fiind huiduit atat la intrare, cat si la plecare. Mai sunt cateva zeci de persoane care asteapta sa fie audiate. Ion iliescu si. continuă pe Antena3

incepe judecarea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, dupa aproape 28 de ani de la evenimente (VIDEO)

UPDATE:La sosirea la Curtea Militara de Apel, unde se desfasoara termenul, Virgil Magureanu a fost intampinat de huiduieli de cateva zeci de persoane prezentate in fata institutiei. Acesta a fost.

Un barbat, citat ca martor in dosarul Mineriadei, A LESINAT in imbuleazala de la Curtea Militara de Apel (VIDEO)

Marti a inceput judecarea, in camera preliminara, a dosarului Mineriadei in care sunt inculpati fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si a fostului directorul SRI Virgil Magureanu pentru.

Dosarul Mineriadei din 1990 are primul termen, dupa 28 de ani

Dosarul Mineriadei din 13 15 iunie 1990 are primul termen astazi, la aproape 28 de ani de la violentele din Piata Universitatii. Mineriada din iunie 1990 ramane cea mai neagra pagina din istoria post-decembrista si destul de zbuciumata a Romaniei. 28 de ani mai tarziu, pe morti nu i-a mai adus nimeni inapoi, iar [].

Radu Banciu, despre Iliescu, Roman si Magureanu, in dosarul Mineriadei: Toata lumea stie ca astia sunt vinovati (VIDEO)

Marti a inceput judecarea, in camera preliminara, a dosarului Mineriadei, in care sunt inculpati fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director SRI Virgil Magureanu pentru.

Dupa aproape 28 de ani de la evenimente, incepe judecarea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu in dosarul Mineriadei din iunie 1990

Marti, judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitiei vor incepe judecarea in camera preliminara a dosarului privind evenimetele din timpul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Termenul de marti va avea lo.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti

ACTUALIZARE 14:45 Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit a fi falsa Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit falsa, in urma controalelor desfasurate in cladire, anunta Politia Romana, care precizeaza ca vor fi facute verificari pentru gasirea barbatului care a sesizat prin 112 existenta unui dispozitiv exploziv si vor fi luate masurile care se impun. ---------------- Politia Capitalei a fost sesizata astazi, prin 112, cu privire la faptul ca in interiorul Curtii de Apel Bucuresti se afla o bomba. Autoritatile evacueaza cladirea si a fost solicitat si sprijin pirotehnic.

Alerta cu bomba la Curtea de Apel Bucuresti a fost falsa

Update: Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit falsa, in urma controalelor desfasurate in cladire, anunta Politia Romana, care precizeaza ca vor fi facute verificari pentru gasirea.

AMENINTARE CU BOMBA la Curtea de Apel Bucuresti: Procesele au fost SUSPENDATE! Este STARE DE ALERTA in centrul Capitalei (FOTO, VIDEO)

Este stare de alerta in centrul Capitalei! O amenintare cu bomba a fost sesizata la Curtea de Apel Bucuresti, iar autoritatile au decis suspendarea de urgenta a tuturor proceselor pana la lamurirea.

Alerta falsa cu BOMBA la Curtea de Apel Bucuresti: Procesele au fost SUSPENDATE! (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Alerta cu bomba de la Curtea de Apel Bucuresti s-a dovedit a fi una falsa a anuntat Politia Romana in urma verificarilor facute in cladire. Controlul efectuat de Serviciul Pirotehnic s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3165 seconds )