Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nationala Romaniei, cele mai mici sanse sa castige Euro U21. Ce cota imensa are echipa antrenata de Mirel Radoi

Adevărul Adevărul,
Nationala Romaniei, cele mai mici sanse sa castige Euro U21. Ce cota imensa are echipa antrenata de Mirel Radoi

Romania este considerata de casele de pariuri cea mai improbabila echipa sa castige Campionatului European de tineret. continuă pe Adevărul

Financial Times: Tensiunile franco-germane complica o cursa pentru cele mai inalte functii in UE

Numirea unui presedinte al Comisiei este un proces complex, care necesita o majoritate calificata a liderilor nationali ai UE - care nominalizeaza un candidat - si o majoritate in Parlamentul European, pentru a le aproba. Franta si Germania nu-si pot impune vointa, dar drept cele mai mari doua state membre, ideea ca ele sa fie depasite la vot este de neconceput, scrie Financial Times, citat de Rador.

Orban, la 29 de ani de la mineriada: Autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, la 29 de ani de la mineriada, autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat, iar violentele de la protestul din 10 august au aratat ca scenariul poate fi reluat.

Patronii Dedeman cumpara una dintre cele mai vechi fabrici din Romania, aflata in lichidare

Grupul Dedeman, controlat de antreprenorii bacauani Dragos si Adrian Paval, face ultimii pasi catre preluarea uneia dintre cele mai vechi fabrici din Romania, acolo unde ar urma sa fie dezvoltat un hub de business.

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de pana acum: ce descarca lumea de pe torrent

Amatorii de piraterie nu iau niciodata pauza, iar din acest motiv, cei de la TorrentFreak au publicat o versiune actualizata de top 10 cele mai piratate filme din 2019. Clasamentul celor mai.

Top 10 cele mai sigure orase din lume. Unde ti-ai putea face linistit concediul de vara aceasta

Daca planuiesti sa mergi in vacanta sau sa te muti de tot din Romania, ar fi bine sa ai in vedere un top 10 cu cele mai sigure orase din lume. Nimic nu este mai important decat sa fii in siguranta cand mergi pe strada sau cand te deplasezi cu mijloace de transport in comun.

CanadiancaIsabelle Mihail viseaza la o calificare la EURO cu nationala Romaniei

Pentru echipa nationala feminina de fotbal a Romaniei ora debutului in preliminariile Campionatului European din 2021 va fi pe 8 octombrie, contra Belgiei.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din Bucuresti

Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Examenul de Evaluare Nationala va debuta pe 18 iunie, cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Calendar EVALUARE NATIONALA 2019. Pe 20 iunie se va.

Romania risca sa plateasca din cauza unor descreierati: Ce poate pati nationala dupa spectacolul grotesc al huliganilor in Malta

Nationala Romaniei are mai multe probleme sportive in aceste preliminarii, incepand cu o aparare svaiter si continuand cu un joc, per ansamblu, modest. La ele se adauga, din pacate, si una creata de niste oameni cu un comportament grobian.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete!

Administratia Nationala de Meteorologie a dat publicitatii prognoza meteo pentru ziua de vineri, 14 iunie, iar vestile sunt imbucuratoare. Vara si-a intrat, in sfarsit, in drepturi, astfel ca vremea se va.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )