Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in. continuă pe B1

Meghan Markle, PRIMA APARITIE publica de cand a devenit mama! Detaliul care a ULUIT pe toata lumea (FOTO)

Meghan Markle si-a facut prima aparitie publica de la nasterea primului ei copil, in urma cu patru saptamani. Iar publicul a fost avid sa o studieze in cele mai mici detalii. Sotia Printului Harry si-a.

E adevarat ca in comunism nu exista somaj si toata lumea avea un loc de munca?

Comunismul este perioada care a afectat drastic Romania. Si iremediabil, ar spune altii. Exista insa, in gandirea colectiva, ideea ca in perioada comunista toata lumea avea un loc de munca si nu exista.

Medalii de aur si bronz pentru cei mai mici atleti de la CS Targoviste, la Pitesti

Cei mai mici atleti ai Clubului Sportiv Targoviste au incheiat in forta finala Campionatului National dedicat juniorilor 3 probe combinate, gazduita de Complexul Sportiv Nicolae Dobrin din Pitesti.

Cat valoreaza viata unui politist: familia agentului din Timis primeste despagubiri mai mici decat valoarea unui urs brun

Cristian Amariei este politistul din Timis, ucis in timp ce se afla in misiune. Acum, Ministerul de Interne a anuntat ca familia lui va primi despagubiri ca urmare a pierderii suferite. Familia politistului din Timis, ucis in timp ce se afla intr-o misiune, va primi despagubiri in valoare de 20. 000 de euro de la statul [] .

Laura Codruta Kovesi a recunoscut. Ce sanse mai are pentru functia de procuror sef european: Pana in ultima secunda!

Kovesi a recunoscut, in cadrul unui interviu pentru Politico, ca se va lupta in continuare pentru a deveni procuror-sef european. Kovesi se lupta in continuare sa devina procuror-sef european Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, se lupta pentru titulatura dorita, fiind una dintre cei doi candidati care au mai ramas in curs [] .

Ghid de calatorie pentru soferii romani: Unde sunt preturi ieftine la benzina! Din ce tari sa nu alimentezi daca iti pasa de portofelul tau

Daca alimenteaza doar in tarile cu preturi mici la benzina si motorina, romanii care planuiesc plecari peste granite cu masina proprie si-ar putea reduce substantial costurile de transport, potrivit econo.

Un deputat PSD cere amenzi mai mari pentru nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor

Deputatul PSD Mihai Weber a depus un proiect la Senat care prevedere cresterea amenzilor pentru primari, persoane fizice sau juridice care nu iau masuri sau nu informeaza cu privire la incendiile produse in zone de padure, plantatii sau culturi agricole. Contraventiile variaza de la 1. 500 la 12. 000 lei, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )