Libnet.ro
UNICEF

15:45

Se schimba tratamentul pentru covid. Ce trebuie sa stie romanii din acest moment

Playtech Playtech,
Se schimba tratamentul pentru covid. Ce trebuie sa stie romanii din acest moment

Dupa ce plasma nu si-a dovedit eficienta, protocolul pentru COVID-19 a fost modificat. Totodata autoritatile atentioneaza ca tratarea coronavirusului cu antibiotice este gresita daca nu exista o infectie bacteriana. Se schimba tratamentul pentru COVID-19 Autoritatile transmit ca antiviralele sunt eficiente daca sunt administrate din timp, iar asimptomaticii nu trebuie sa ia niciun tratament. Sunt cateva . continuă pe Playtech

Autoritatile schimba tratamentul pentru COVID-19 dupa ce plasma nu si-a dovedit eficienta. Asimptomaticii nu mai necesita medicatie

Protocolul pentru COVID-19 a fost modificat, dupa ce, plasma nu si-a dovedit eficienta. De asemenea, autoritatile atentioneaza ca e gresit tratarea COVID-19 cu antibiotice in cazul in care nu exista o infectie bacteriana.

Mesaje de 1 Decembrie pentru romanii din toata lumea. 33 de idei frumoase

Pe data de 1 Decembrie, se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei. in aceasta zi, romanii sarbatoresc Marea Unire. in spirit de unitate si de patriotism, le putem trimite cu aceasta ocazie, mesaje de 1 Decembrie, romanilor din toata lumea. 33 de mesaje de 1 Decembrie pentru romanii de pretutindeni Iata 33 de idei frumoase, de .

Municipiul Constanta va primi o donatie de 200.000 de masti de protectie si 4.000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan

Municipiul Constanta va beneficia deo donatie de 200. 000 de masti de protectie si 4. 000 de teste rapide pentru COVID-19 din partea unui oras din Taiwan si a unei asociatii. Valoarea testelor este peste.

Marcel Ciolacu: Ma testez zilnic pentru COVID-19, imi fac acel sistem de testare rapid

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat ca el se testeaza zilnic pentru COVID-19, folosind teste rapide pe care le-a cumparat partidul de la un spital privat, cu 30 de lei bucata. Marcel Ciolacu sustine .

Presedintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mituletu-Buica isi va desfasura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central in regim de videoconferinta

Presedintele AEP, Florin Mituletu Buica a fost testat pozitiv pentru COVID-19, in cursul zilei de 1 decembrie, dupa cum a anuntat Autoritatea Electorala Permanenta, intr-un comunicat de.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

Tratamentul pentru combaterea coronavirus, de unde nu te astepti: la ce ajuta laptele de capra

Cercetatorii din intreaga lume fac eforturi supraomenesti pentru a descoperi posibile tratamente impotriva noului coronavirus. Pe aceasta lista se pare ca intra si laptele de capra. in.

Alegeri parlamentare 2020: Romanii din strainatate pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat dupa 1 martie

Romanii care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen de valabilitate a expirat in perioada 1 martie - 6 decembrie vor putea vota la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

Ultimii trei presedinti americani anunta ca se vor vaccina pentru COVID-19 in fata camerelor de filmat

Fostii presedinti americani Barack Obama, George W. Bush si Bill Clinton se ofera voluntari pentru a-si face vaccinurile Covid-19 in timp ce vor fi filmati pentru a promova increderea publicului in siguranta.

Calatoriile ar putea sa fie posibile in viitor doar pe baza unui certificat electronic de vaccinare pentru COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii nu recomanda tarilor eliberareapasapoartelor de imunitate, in cazul persoanelor care au trecut deja prin boala provocata de COVID-19,dar investigheaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )