Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mituletu-Buica isi va desfasura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central in regim de videoconferinta

B1 B1,
Presedintele AEP a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Constantin Mituletu-Buica isi va desfasura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central in regim de videoconferinta

Presedintele AEP, Florin Mituletu Buica a fost testat pozitiv pentru COVID-19, in cursul zilei de 1 decembrie, dupa cum a anuntat Autoritatea Electorala Permanenta, intr-un comunicat de. continuă pe B1

Premierul Croatiei a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Andrej Plenkovic, premierul Croatiei, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului in cursul zile de luni, potrivit Reuters. Premierul se.

Presedintele AEP, Constantin Buica, diagnosticat cu Covid-19

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dupa ce cu o zi inainte un test rapid iesise negativ.

Formula 1: Lewis Hamilton, testat pozitiv cu Covid-19

Lewis Hamilton a fost testat pozitiv cu Covid-19, iar campionul mondial en-titre din Formula 1 nu va putea participa la Grand Prix-ul de la Sakhir, din weekend.

Premierul Croatiei, testat pozitiv la coronavirus

Premierul Croatiei, Andrej Plenkovic, a fost testat pozitiv la coronavirus, a spus luni purtatorul de cuvant al guvernului, relateaza Reuters.

Actorul Victor Rebengiuc, testat pozitiv cu COVID-19: Nu am avut manifestari ale bolii

Actorul Victor Rebengiuc a fost testat pozitiv cu COVID 19. Adept al respectarii regulilor de protectie, Rebengiuc a povestit ca nu stie cum s-a infectat.

Presedintele AEP, Constantin Buica, diagnosticat cu Covid-19

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 in urma testarii Real-Time PCR, dupa ce cu o zi inainte un test rapid iesise negativ.

CORONAVIRUS |Medic: Pana la 30% dintre americani ar putea sa fi fost testati pozitiv pana la sfarsitul anului

Aproape o treime dintre rezidentii SUA ar putea fi pana la urma infectati cu noul coronavirus, pana la sfarsitul anului 2020, a declarat luni medicul Scott Gottlieb, fost comisar al Administratiei pentru.

inca 8.134 de romani au fost testati pozitiv cu coronavirus. 161 de pacienti COVID-19 au decedat in ultima zi. 1.249 de bolnavi sunt la ATI

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, un nou bilant al epidemiei de coronavirus in Romania. Astfel, numarul infectarilor a ajuns la 465. 982, dupa ce inca 8. 134 de persoane au fost testate.

La Busteni a fost deschisa partia pentru sanii, dar e permis accesul doar cu sanii inchiriate La Azuga sunt deschise doua partii pentru incepatori

Partia pentru sanii de pe domeniul Kalinderu din statiunea Busteni a fost deschisa oficial, luni, anunta administratorii domeniului schiabil, care precizeaza ca au acces pe partie doar turistii care inchiriaza sanii de la centrul de inchirieri. La Azuga, sunt deschise doua partii pentru incepatori.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )