Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sefa Comisiei Europene fixeaza schimbarile climatice, migratia si economia ca prioritati, in repartizarea portofoliilor

Hotnews Hotnews,
 Sefa Comisiei Europene fixeaza schimbarile climatice, migratia si economia ca prioritati, in repartizarea portofoliilor

Ursula von der Leyen si-a definit principalele prioritati atribuind celor trei vicepresedinti executivi ai sai competente directe privind schimbarea climatica, sectorul digital si economia. Comisia Europeana va pivota in jurul a opt vicepresedinti, intre ei socialistul spaniol Josep Borrell. in jurul lor se vor crea mai multe echipe de comisari, potrivit El Pais, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Noua din zece europeni considera schimbarile climatice o problema majora

O majoritate covarsitoare a europenilor este ingrijorata in legatura cu schimbarile climatice, potri.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania ecologizeaza plaja din Eforie

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza joi, 12 septembrie 2019, intre orele 12.

SIEGFRIED MURESAN: Viorica Dancila a ratat obtinerea vicepresedintiei Comisiei Europene pentru Romania

Deputatul european, Siegfried Muresan, considera ca Viorica Dancila a ratat obtinerea pozitiei de vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Romania, deoarece nu a stiut sa foloseasca niciunul dintre argumentele favorabile tarii noastre, se arata inr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Anuntul Comisiei Europene privind decizia Guvernului de a retrage candidatura lui Pascu pentru postul de comisar european interimar

Decizia Guvernului de a renunta la candidatura pentru postul de comisar interimar pentru restul de mandat al actualei Comisii Europene este in conformitate cu cererea din iunie a presedintelui Jean-Claude Juncker, a declarat, miercuri, un purtator de cuvant al CE. Precizarile sunt facute dupa ce premierul Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar, pe locul lasat liber de Corina Cretu, pentru perioada de 6 saptamani din mandatul actualei Comisii Europene. O decizie similara a fost luata si de Estonia.

Comorile din palatul de la Galati al Comisiei Europene a Dunarii, accesibile gratuit publicului, intr-un tur ghidat

Impresionantul palat gazduieste de o jumatate de secol mai exact din septembrie 1968) Biblioteca Judeteana V. Urechia. Evenimentul se va desfasura pe 14 septembrie, pentru a marcaZilele Europene ale Patrimoniului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )