Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa DSP Bucuresti a demisionat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sefa DSP Bucuresti a demisionat

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a demisionat miercuri dupa ce au circulat acuzatii ca suspectilor de coronavirus si persoanelor care vor sa se izoleze nu le raspunde nimeni din DSP la telefon. Demisia Cristinei Pelin a fost acceptata de ministrul Sanatatii, Victor Costache, transmite HotNews. continuă pe Ziarul Bursa

Sefa DSP Bucuresti a demisionat dupa ce in presa au aparut informatii despre problemele romanilor care se afla in izolare

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a demisionat din functie, la presiunea media, dupa ce in presa s-a relatat, in urma cu cateva zile, ca oameni care au nevoie de informatii sau avize de la DSP s-au plans ca fie nu li se raspundea la telefon, fie erau pasati la alte institutii.

NEWS ALERT Sefa DSP Bucuresti a demisionat

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti - Cristina Pelin si-a dat demisia.

Sefa DSP Bucuresti si-a dat demisia!

Cristina Pelin, sefa DSP Bucuresti, si-a dat demisa miercuri seara.

Sefa DSP Bucuresti a demisionat: Mai multi suspecti de coronavirus au acuzat ca nu raspunde nimeni la telefonul DSP

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a demisionat din functie in urma aparitiilor in spatiul public a informatiilor potrivit carora unora dintre suspectii de coronavirus nu le-a.

Sefa DSP Bucuresti a demisionat in urma acuzatiilor ca suspectilor de coronavirus si persoanelor care vor sa se izoleze nu le raspunde nimeni din DSP la telefon

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a demisionat miercuri dupa ce au circulat acuzatii ca suspectilor de coronavirus si persoanelor care vor sa se izoleze nu le raspunde nimeni din DSP la telefon. Demisia Cristinei Pelin a fost acceptata de ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Sefa DSP Timis, demisa! Cornelia Malac a fost inlocuita

Sefa DSP Timis a fost demisa. Cornelia Malac a fost scoasa din functia de director, in locul ei fiind numita interimar, Luciana Mariana Radulescu, fost director executiv la CJAS, incepand cu anul 2012.

Sefa DSP Timis, demisa pentru modul cum a gestionat situatia privind coronavirusul

Cornelia Malac, Sefa Directiei de Sanatate Publica Timis a fost eliberata din functie. Malac este cea care, recent, in timpul unei conferinte de presa despre coronavirus, nu a reusit sa duca la sfarsit o fraza coerenta.

A fost demisa sefa DSP Timis, cea care s-a facut de ras dupa primul caz de coronavirus din Timisoara

Cornelia Malac, directorul Directiei de Sanatate Publica Timis, a fost schimbata din functie, marti, 10 martie, in urma unei decizii venite de la Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )