Libnet.ro
UNICEF

05:00

Seful Inspectoratului Scolar din Braila, cercetat penal pentru ca a batut un barbat

B1 B1,
Seful Inspectoratului Scolar din Braila, cercetat penal pentru ca a batut un barbat

Seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Braila, Dan Gheorghita este acuzat ca ar fi lovit un barbat la terasa din Braila, dupa un schimb de replici produs intre cei doi, potrivit. continuă pe B1

Proaspatul sef al Inspectoratului Scolar Braila este cercetat penal pentru ca a batut un barbat intr-un bar

Politia a confirmat existenta lucrarii penale, insa profesorul Dan Gheorghita sustine ca a fost doar un conflict verbal intre el si presupusa victima. Profesorul ocupa functia de sef al Inspectoratului Scolar Judetean Braila de numai cateva zile, fiind numit cu delegatie in locul lui Catalin Canciu, demis de ministrul Educatiei.

Seful Inspectoratului Scolar Braila, acuzat ca l-a lovit pe angajatul unui local dupa ce acesta i-a spus ca s-a incheiat programul si trebuie sa plece

Seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Braila, Dan Gheorghita, este acuzat ca ar fi lovit un barbat de 50 de ani din municipiul Braila, in timpul unui conflict izbucnit la o terasa care apartine unei rude de-a sefului invatamantului brailean. Politistii au dechis dosar penal in acest caz pentru lovire sau alte violente, informeaza News. ro.

Un inspector scolar general a facut scandal intr-un bar, suparat ca nota de plata i-a fost adusa de bucatareasa

Seful Inspectoratului Scolar din Braila este acuzat ca a lovit angajata unui bar, in timp ce se afla pe faleza Dunarii, politistii deschizand un dosar de cercetare penala in acest caz.

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Braila, vizat de un dosar penal, dupa ce a lovit un barbat

Politistii braileni au deschis un dosar penal pe numele sefului Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Braila, Dan Gheorghita, dupa ce ar fi lovit un barbat de 50 de ani, in timpul unui conflict izbucnit la o terasa.

INCREDIBIL! Directorul Filarmonicii Lyra-George Cavadia din Braila, surprins cantand manele la un botez (VIDEO)

Ionut Sandel, directorul Filarmonicii Lyra-George Cavadia, una dintre cele mai prestigioase institutii de cultura din Braila, canta, in timpul liber, manele la nunti. Acesta este un.

Dragnea spune ca sub nicio forma nu accepta pragul de 10% cerut de UDMR la procentul din compozitia etnica necesar pentru asigurarea limbii materne in localitati

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat marti ca sub nicio forma nu este de acord cu scaderea procentului din compozitia etnica necesar pentru asigurarea limbii materne in localitati de la 20% cat este in prezent la 10%, asa cum cere UDMR intr-un proiect de lege aflat in dezbatere parlamentara. Pe de alta parte, intrebat daca ar fi de acord cu o scadere de pana la 15% a pragului, acesta a precizat ca nu stie inca ce decizie vor lua.

Scandal in Educatie. Cum s-a ales cu dosar penal, la doar trei zile de la numire, seful unui inspectorat scolar judetean

Dan Mihai Gheorghita a fost numit in functia de sef al Inspectoratului Scolar Judetean Braila in 5 septembrie 2017, cu delegatie, in locul lui Catalin Canciu, demis de ministrul Educatiei. Este la baza profesor de sport, are 37 de ani si este membru PSD.

Cum a pus umarul Prefectura Vrancea la demiterea politica a sefului inspectoratului scolar

Pe 18 august, inspectorul general scolar Dorin Cristea, care castigase concursul in urma cu un an, a fost demis de ministrul Liviu Pop.

Leul pare complet insensibil la discutiile din arena economica. Stationeaza pentru a 11-a zi consecutiv la nivelul de 4.59 in fata euro

E drept, suntem o piata mica, in care tranzactiile valutare sunt in usoara scadere in aceasta perioada. In august, volumul schimburilor de valuta a fost de 1. 3 miliarde de euro, fata de 1. 6 miliarde in iulie sau comparat cu cele aproape doua miliarde euro din iunie. De 11 zile, cursul monedei nationale nu trece de 4. 6 lei, desi nu putini sunt economistii care spun ca un curs ne-sustinut ar fi in jurul a 4. 62 de lei pentru un euro. Guvernatorul insusi a atras atentia ca spatiu pentru apreciere nu prea mai este, insa o depreciere ar amplifica atat problemele bancilor, cat si pe cele ale consumatorilor. Prin urmare, un compromis e bine primit de catre toata lumea.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )