Libnet.ro
UNICEF

21:00

Seful Inspectoratului Scolar Judetean Braila, vizat de un dosar penal, dupa ce a lovit un barbat

România Liberă România Liberă,
Seful Inspectoratului Scolar Judetean Braila, vizat de un dosar penal, dupa ce a lovit un barbat

Politistii braileni au deschis un dosar penal pe numele sefului Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Braila, Dan Gheorghita, dupa ce ar fi lovit un barbat de 50 de ani, in timpul unui conflict izbucnit la o terasa. continuă pe România Liberă

Seful Inspectoratului Scolar Braila, acuzat ca l-a lovit pe angajatul unui local dupa ce acesta i-a spus ca s-a incheiat programul si trebuie sa plece

Seful Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Braila, Dan Gheorghita, este acuzat ca ar fi lovit un barbat de 50 de ani din municipiul Braila, in timpul unui conflict izbucnit la o terasa care apartine unei rude de-a sefului invatamantului brailean. Politistii au dechis dosar penal in acest caz pentru lovire sau alte violente, informeaza News. ro.

Un inspector scolar general a facut scandal intr-un bar, suparat ca nota de plata i-a fost adusa de bucatareasa

Seful Inspectoratului Scolar din Braila este acuzat ca a lovit angajata unui bar, in timp ce se afla pe faleza Dunarii, politistii deschizand un dosar de cercetare penala in acest caz.

O fetita a fost internata in spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers. Dosar penal pe numele mamei sale

Politistii din judetul Maramures au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele unei femei din Baia Mare a carei fetita de trei ani a cazut din masina aflata in mers,.

Sofer fara permis, tras pe dreapta de politisti. Barbatul s-a ales cu dosar penal

Un barbat din comuna Dragalina s-a ales cu dosar penal dupa ce a iesit intr-o plimbare la volanul unei masini, desi nu avea permis.

Cum a pus umarul Prefectura Vrancea la demiterea politica a sefului inspectoratului scolar

Pe 18 august, inspectorul general scolar Dorin Cristea, care castigase concursul in urma cu un an, a fost demis de ministrul Liviu Pop.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )