Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sentix: Fantezia despre redresarea din zona euro poate continua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sentix: Fantezia despre redresarea din zona euro poate continua

Increderea investitorilor in economia zonei euro a crescut usor peste asteptari in august 2020, conform celui mai recent raport de la Sentix GmbH vezi graficul), pe fondul unui declin al indicelui asteptarilor, atat la nivel global cat si la nivelul zonei euro. continuă pe Ziarul Bursa

Yemen: Casele din zona istorica a orasului Sanaa, patrimoniu UNESCO, se prabusesc

Imobilele din zona istorica a orasului Sanaa din Yemen, inscrisa in Patrimoniului Mondial UNESCO, se prabusesc din cauza ploilor torentiale dupa luni de inundatii si furtuni care devasteaza o tara zdruncinata deja de razboi, penurie de alimente si macinata de boli.

Lovitura dura pentru romani. A fost actualizata lista statelor din zona galbena. incepand de maine, persoanele care vin din aceste tari vor sta in carantina 14 zile

In urma actualizarii listei tarilor cu risc epidemiologic ridicat, mii de romani vor fi afectati de decizia privind ultima tara adaugata pe lista acestor state din zona galbena. Institutul National de Sanatate Publica a anuntat ca lista este valabila incepand din 11 august si cuprinde 41 de tari in cazul carora se aplica masura carantinarii .

Avertisment RO-ALERT. Nor de fum toxic langa Bucuresti. Ce trebuie sa faca locuitorii din zona

Un nou incendiu de proportii a izbucnit in aceasta dimineata, in Peris, la batalurile unei foste ferme de porci, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Ilfov. Zece autospeciale au ajuns la fata locului pentru a stinge focul. Locuitorii zonei au fost avertizati prin RO-ALERT cu privire la mirosul intepator de fum. Mai multe .

CORONAVIRUS |Spania, inclusa pe lista tarilor din zona galbena. Autoizolare sau carantina pentru turistii ce se intorc din aceasta tara. Zborurile comerciale regulate, anulate din 11 august

Incepand cu data de 11 august, Spania intra din nou pe lista tarilor din zona galbena. Astfel, turistii care sosesc din Spania in Romania incepand cu aceasta data sunt obligati sa intre in.

Klaus Iohannis, prima reactie despre interlopii din Romania. Pe cine da vina

Atacul sangeros din lumea interlopa in urma caruia liderul clanului Duduianu a fost ucis l-a ingrijorat si pe presedintele Klaus Iohannis. Seful statului s-a interesat de aceste clanuri interlope si a avut deja mai multe intalniri cu ministrul Internelor, Marcel Vela, pe aceasta tema. Presedintele Klaus Iohannis, ingrijorat de violentele dintre clanurile interlope Presedintele Romaniei, .

DAN BARNA: Dosarul 10 august, un fel de cartof fierbinte. inca nu stim adevarul despre interventia din acea zi

Fiecare zi in care adevarul despre dosarul and 10 august and ramane ascuns e o zi pierduta pentru onoarea statului roman, apreciaza presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, transmite Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )