Libnet.ro
UNICEF

10:15

Serviciile secrete britanice vor mai multe fete Bond

Adevărul Adevărul,
Serviciile secrete britanice vor mai multe fete Bond

Mai multe fete Bond si mai multa diversitate in randul spionilor britanici. Acestea sunt cateva dintre recomandarile facute de Comisia pentru informatii si securitate a Parlamentului de la Londra, care a publicat miercuri un raport referitor la agentiile de informatii din Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Dezvaluire incredibila despre serviciile secrete din Marea Britanie. Folosesc minori pe post de spioni

Spioni britanici minori, uneori si cu varste sub 16 ani, colaboreaza cu politia si serviciile secrete ale Marii Britanii pentru combaterea si depistarea unor fapte precum cele legate de terorism, trafic cu.

Cod galben de furtuna in mai multe judete. Ce anunta meteorologii

ANM a anuntat un cod galben de furtuna valabil pentru mai multe judete. Din informatiile date de meteorologi, judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Neamt, Galati, Hunedoara, Arad, Timis, Iasi, Sibiu vor fi.

Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis cod galben de vreme rea in mai multe zone din tara. Sunt semnalate averse insotite de vant puternic si grindina. Cod galben pana la ora 15:30in judetul Alba. Se vor.

Topul judetelor cu cele mai multe locuri de munca

Peste 34. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in judetele Prahova si Arad, cele mai putine fiind in judete precum Suceava, Caras-Severin si Salaj, arata datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). intre altele, cele mai multe companii cauta muncitori necalificati pentru asamblarea si montarea pieselor sau agenti de securitate.

Cum a reusit o biblioteca din Romania sa aiba mai multe filiale peste hotare decat in tara: Era bataie pe cartile romanesti

Biblioteca V. Urechia din Galati este institutia culturala romaneasca de profil cu cele mai multe ramificatiile internationale: a ajuns la a opta filiala in afara granitelor Romaniei, in localitati din Republica Moldova si Ucraina. Fiecare dintre aceste filiale detine mii de carti in limba romana, donate de biblioteca-mama sau din donatii private.

Boeing a obtinut mai multe comenzi decat Airbus

Boeing a obtinut mai multe comenzi decat Airbus la salonul de aeronautica care a avut loc in aceasta saptamana la Farnborough, Anglia, la care cei mai mari producatori de avioane din lume au atras un numar de comenzi comparabil cu cel de anul trecut, de circa 900, cu ajutorul cererii de leasing, transmite Reuters.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de furtuna in Bucuresti. Ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara. Un Cod galben de furtuni este valabil pentru Bucuresti, intre orele 17.

Raport ONU: Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe sanse sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali

Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe sanse sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali, in ciuda unei reduceri radicale a infectiilor transmisibile in randul barbatilor homosexuali din tarile occidentale, arata un raport al Organizatiei Natiunilor Unite, citat de Reuters.

Raport ONU: Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe riscuri sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali

Barbatii homosexuali au de 28 de ori mai multe riscuri sa contracteze virusul HIV decat cei heterosexuali, in ciuda unei reduceri radicale a infectiilor transmisibile in randul barbatilor homosexuali din tarile occidentale, arata un raport al Organizatiei Natiunilor Unite, citat de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )