Libnet.ro
UNICEF

26 Apr.

Sunt celebru, scoate-ma de aici!: Catalin Morosanu, Dorian Popa si Ruby lupta in finala pentru a cuceri jungla

Adevărul Adevărul,
Sunt celebru, scoate-ma de aici!: Catalin Morosanu, Dorian Popa si Ruby lupta in finala pentru a cuceri jungla

Reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! are marea finala in aceasta seara, de la 20. 30, la Pro TV. Ruby, Catalin Morosanu si Dorian Popa lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei, fiind nevoiti sa treaca prin trei Provocari ale junglei. Cine va cuceri jungla? Telespectatorii pot alege invingatorul prin apel sau SMS la 1264. continuă pe Adevărul

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Cine a ramas in cursa pentru marea finala

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Andreea Moldovan a parasit tabara celebritatilor din Africa de Sud si va reveni acasa dupa 18 zile. Cu doua zile inainte de finala Sunt celebru, scoate-ma de aici, doar cinci vedete au ramas in lupta pentru marele premiu: Catalin Morosanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminita Nicolescu si Ruby.

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Castigator este Catalin Morosanu

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Catalin Morosanu a fost declarat castigator al reality-show-ului de la Pro TV, acesta obtinand titlul de Rege al junglei in urma votului telespectatorilor.

Sunt celebru, scoate-ma de aici!:Luminita Nicolescu, scoasa cu ambulanta din jungla

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Luminita Nicolescu 62 de ani), antrenoare de fitness, a fost scoasa de echipa de medici din tabara din jungla sud-africana. Dupa multe zile in care Luminita a refuzat sa bea apa existenta in tabara si nu a mancat orez si fasole, medicii au intervenit de urgenta, pentru a evita o situatie critica.

Sunt celebru, scoate-ma de aici, in cifre! Suna spectaculos!

Reality show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici, de la Pro TV, se incheie in aceasta seara. Primul sezon exceleaza la nivelul statisticilor. Iata cateva cifre impresionante.

Concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici, amendati cu 100.000 de euro. Iata cum se poate intampla acest lucru!

Concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici ar putea fi obligati sa plateasca daune de 100. 000 de euro daca incalca contractele de confidentialitate pe care le-au semnat cu Pro TV. Iata despre ce ar fi vorba.

Luminita Nicolescu, scoasa cu ambulanta din jungla, la Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Luminita Nicolescu 62 de ani), antrenoare de fitness, a fost scoasa de echipa de medici din tabara din jungla sud-africana. Dupa multe zile in care Luminita a refuzat sa bea apa existenta in tabara si nu a mancat orez si fasole, medicii au intervenit de urgenta, pentru a evita o situatie critica.

Caru' cu Vedete: Antonia si Alex Velea au gasit metoda prin care sa amortizeze financiar perioada in care ea nu a cantat; Andreea Esca, gafa de proportii in direct! Maruta a ras de ea; Justin Bieber, invitat special la Sunt celebru, scoate-ma de-aici?

3rei sud est la un pas de destramare. Viorel era cat pe ce sa isi lase colegii singuri. Abia s-au reunit baietii de la 3trei Sud Est, ca iar au fost la un pas sa ramana. Clanul Kardashian - Tot ce nu stiai despre cea mai cunoscuta familie din lume. Numerosi, zgomotosi si ahtiati dupa atentie, membrii clanului Kardashian.

Cu cine este maritata Luminita Nicolescu, antrenoarea de fitness de la Sunt celebru, scoate-ma de aici

Luminita Nicolescu, antrenoarea de fitness care participa la reality show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici de la Pro TV, are la activ o casnicie de 41 de ani. Iata cine este sotul ei si cum s-au cunoscut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 26 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )