Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Jocurile foamei: Revolta 1: cel mai bun debut la box office in 2014

Adevărul Adevărul,
VIDEO Jocurile foamei: Revolta 1: cel mai bun debut la box office in 2014

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/ Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1a avut incasari de peste 55 de milioane de dolari in box office-ul nord-american, vineri, cand a avut premiera in cinematografe. Expertii estimeaza ca al treilea film din franciza studiourilor Lionsgate va ajunge la incasari de 130 de milioane de dolari in weekendul acesta, si va marca, astfel, cel mai bun debut cinematografic al anului 2014. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Jocurile foamei: Revolta I, un film incarcat de interpretari solide si subtext politic inteligent

Filmul The Hunger Games: Mockingjay Part I/ Jocurile foamei: Revolta Partea I, cu Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth in rolurile principale, are astazi premiera in cinematografele din Romania.

VIDEO Barcelona - Sevilla 5-1/ Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division

FC Barcelona a castigat categoric, scor 5-1, partida cu Sevilla, iar Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori. Cu aceste goluri, argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Primera Division, depasindu-l pe Telmo Zarra. Messi a ajuns la cota 253 de goluri in prima liga de fotbal din Spania.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Primerei Division

Lionel Messi a devenit, sambata, cel mai bun marcator din intreaga istorie a campionatului spaniol Primera Division dupa ce a reusit un hattrick in partida cu FC Sevilla.

George Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca, intr-o tara ca Romania, o unificare, o fuziune ar fi cel mai bun model, relateaza Agerpres.

EIU: Singapore - cel mai bun loc din lume pentru afaceri

Singapore este din nou cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, datorita economiei sale eficiente si deschise, arata un studiu realizat de Economist Intelligence Unit EIU), transmit site-ul hirunews. lk si BBC, conform Agerpres.

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre militarii morti in tragedia aviatica de la Sibiu: Cel mai bun om de pe lumea asta. Pentru noi a fost mai ceva ca un parinte

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre cei opt militari care au murit in accidentul aviatic din judetul Sibiu, de vineri, 21 noiembrie, spune ca oricine din comuna Taga judetul Cluj) e intrebat despre militar va spune doar lucruri frumoase. Dorin Fodor avea 43 de ani, era casatorit si a lasat in urma doi baieti. Cel mai mare este in clasa a VI-a, iar cel mic, in a II-a.

Maior: SRI si SIE ar trebui sa coopereze, intr-o tara ca Romania o fuziune ar fi cel mai bun model

Directorul SRI George Maior a declarat, vineri, la Targul Gaudeamus, unde si-a lansat doua carti pe teme legate de intelligence, ca este de parere ca SRI si SIE trebuie sa coopereze mai mult, aratand ca,.

Dupa cat timp consideram o persoana cel mai bun prieten

Un studiu efectuat pe 2. 000 de persoane privind impactul retelelor sociale online asupra relatiilor interpersonale din viata reala a ajuns la concluzia ca statutul de cel mai bun prieten este acordat cuiva dupa o relatie care trebuie sa indeplineasca conditii specifice.

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sambata seara, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei, cu 253 de reusite.

Messi, cel mai bun marcator al tuturor timpurilor din campionatul Spaniei

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a devenit sambata seara, la meciul cu FC Sevilla, scor 5-1, detinator unic al recordului de goluri marcate in campionatul Spaniei, cu 253 de reusite.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )