Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO: Filmele lui Pintilie: Reconstituirea, cel mai bun film din istoria cinematografiei noastre

Hotnews Hotnews,
 VIDEO: Filmele lui Pintilie: Reconstituirea, cel mai bun film din istoria cinematografiei noastre

Lucian Pintilie, unul dintre cei mai subtili regizori europeni, a intrat de azi in legenda ca cineastul si omul de teatru care a inspirat generatii de regizori - Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Andrei Serban - si care a lucrat cu unii dintre cei mai emblematici actori, printre care: Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Kristin Scott Thomas. continuă pe Hotnews

Cel mai bun vin rose din 2018

Dupa mai bine de doua ore de degustari in blind, cei 21 de jurati ai Concursului de vinuri Rose, au desemnat Cel mai bun Vin Rose al acestui an. Acesta este, Caii de la Letea apartinand ViaViticola si este obtinut din soiuri de Feteasca Neagra si Pinot Noir din podgoria Sarica Niculitel, conform comunicatului de presa.

O femeie socheaza: Cancerul a fost cel mai bun lucru care s-a intamplat relatiei noastre - Cum a fost casnicia dupa ce a aflat ca este bolnava

Maryann Karinch, autoarea cartii Sex si Cancer: intimitate, romantism, si iubire dupa diagnostic si tratament se afla la un pas de divrt, i momentul in care a fost diagnosticata cu cancer al uterului.

Sentinta in cazul consilierului juridic din cadrul CET, amanata pentru data pe 17 mai. Si-a ucis cel mai bun prieten cu 27 de lovituri de cutit si i-a aruncat trupul in Jiu

Lucian Dinulescu, in varsta de 42 de ani, a fost ucis cu 27 lovituri de cutit pe data de 17 august 2017 de cel mai bun prieten. Inculpatul a a recunsocut la audieri ca a pus la cale crima cu mult timp inainte.

Sentinta in cazul consilierului juridic din cadrul CET, amanata pentru 17 mai. Si-a injunghiat cel mai bun prieten de 27 de ori si i-a aruncat trupul in Jiu

Lucian Dinulescu, in varsta de 42 de ani, a fost ucis cu 27 lovituri de cutit pe data de 17 august 2017 de cel mai bun prieten. Inculpatul a a recunsocut la audieri ca a pus la cale crima cu mult timp inainte.

Vreti sa fac agitatie electorala? Dodon: Mai bun candidat ca Ion Ceban in ultimii zece ani nu a fost

Igor Dodon nu a ezitat sa-l laude miercuri, 16 mai, pe candidatul socialist la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban. Presedintele a dat de inteles ca cineva ar putea interpreta afirmatiile lui ca implicarea resurselor administrative in campanie, insa chiar si asa a declarat ca Ion Ceban este cel mai bun candidat pentru functia respectiva.

Cristian Topescu, despre care este cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor: Domnle, au fost trei

Intr-un interviu acordat in urma cu cativa ani ziarului Adevarul, Cristian Topescu marturisea cine credea ca sunt, in opinia sa, cei mai buni fotbalisti romani din toate timpurile.

Avengers Infinity War a devenit cel mai profitabil film cu super eroi

Foarte multi au fost de parere ca Avengers Infinity War va depasi numeroase recorduri de profitabilitate. Speculatiile au fost confirmate, iar noua creatie Marvel tocmai a devenit cel mai profitabil film cu super eroi. Daca ai dezvoltat o fascinatie teribila pentru filmele din Universul Cinematografic Marvel, este foarte probabil sa fi facut o vizita la [].

Am bifat cel mai puternic salt in clasamentul mondial al antreprenoriatului feminin

Lipsa de iubire din politica ne-a dus la gradul intolerabil de hotie, la gradul revoltator de nerecuperare a prejudiciilor generate bugetului public, considera Andreea Paul, presedintele INACO. Domnia sa a transmis, ieri, prin intermediul unui mesaj video: Toate acestea au condus la lipsa facilitatilor sanitare din gospodariile romanilor si acesta este, sa nu va surprinda, indicatorul economic si social care ne indeparteaza cel mai mult de media europeana. 3 din 10 romani nu au aceste facilitati sanitare de baza acasa si unul din 10 romani nu dispune de serviciile minimale sanitare la care s-ar cuveni sa aiba acces. Stam de 15 ori mai rau decat media europeana.

Cel mai mare Bookfest din istorie ncepe pe 30 mai

O experienta extraordinara ii asteapta pe vizitatorii celei de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest, care anul acesta va avea loc in perioada 30 mai - 3 iunie, in cel mai mare spatiu expozitional de la Romexpo, pavilionul B2. Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. Vor fi circa un milion de carti la aceasta editie, cu reduceri care merg pana la 80% din pretul de coperta, cateva sute de evenimente, proiectii de filme si lansari de carte de care publicul se poate bucura in cele cinci zile de Bookfest, toate desfasurate pe o suprafata expozitionala cu circa 50% mai mare decat la oricare dintre editiile anterioare.

Dacian Ciolos: 2016 a fost cel mai performant an, au intrat n tara peste 7 miliarde de euro

Fostul premier, Dacian Ciolos, a scris, miercuri, pe Facebook, citand raportul SAR, ca 2016 a fost cel mai performant an, au intrat in tara peste 7 miliarde de euro. Daca noi am fost guvernul zero atunci, comparativ, guvernele PSD/ALDE sunt cateva miliarde bune pe minus, a scris liderul Miscarii Romania impreuna.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )