Libnet.ro
UNICEF

17:30

Visuri la cheie si Simona Halep au schimbat soarta a sapte copii in doua saptamani

Adevărul Adevărul,
Visuri la cheie si Simona Halep au schimbat soarta a sapte copii in doua saptamani

Emisiunea Visuri la cheie a prezentat in editia din 7 octombrie povestea de viata a unei familii care a stiut sa profite din plin de a doua sansa pe care viata i-a dat-o. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil au facut imposibilul posibil pentru cei opt membri ai familiei Bordei, iar una dintre fetite si-a intalnit idolul - Simona Halep. continuă pe Adevărul

Simona Halep si accidentarea de la tendon: Am inceput recuperarea

Simona Halep a revenit in tara dupa abandonul de la China Open, numarul doi mondial incepand recuperarea dupa accidentarea suferita la tendonul lui Ahile. Sunt bucuroasa ca am parte de o recuperare buna, a precizat Halep pe contul personal de Facebook.

Simona Halep e fericita: Vreau sa cant, sa visez si sa rad!. Cine a facut-o pe jucatoarea noastra sa exclame asta

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a intors acasa, din cauza accidentarii la tendonul lui Achile, suferite la turneul de la Beijing.

Partener inedit de antrenament pentru Simona Halep

Revenita acasa dupa cele trei saptamani de turnee in China, Simona Halep si-a reluat antrenamentele fiind in acelasi timp atenta la evolutia accidentarii de la piciorul stang.

Simona Halep a inceput recuperarea dupa accidentarea suferita in China

Jucatoarea Simona Halep a revenit in tara dupa participarea la turneele de la Guangzhou, Wuhan si Beijing, la ultimul dintre acestea parasind terenul accidentata in chiar primul tur.

Simona Halep s-a intors acasa. Imagini cu piciorul care i-a provocat retragerea de la Beijing si mesajul adresat fanilor

Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din turneul de la Beijing, din cauza unei accidentari la tendonul lui Achile.

Simona Halep a REVENIT in tara. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a intors in tara si a inceput recuperarea pentru dupa accidentarea suferita la tendonul lui Ahile in timpul turneelor din Asia, a anuntat numarul doi mondial pe Facebook.

VIDEO. Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii. Vezi ce minge i-a trimis adversarei

Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii septembrie, ea reusind una dintre cele mai spectaculoase cinci lovituri din circuit. Romanca poate fi votata de fani pe site-ul oficial al WTA.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de site-ul WTA la categoria lovitura lunii septembrie

Simona Halep se afla pe lista jucatoarelor nominalizate la categoria lovitura lunii septembrie, dupa cum informeaza site-ul oficial al WTA. Executia Simonei este din partida cu Johanna Konta pierduta la Wuhan, dupa ce a condus cu 5-1 in setul decisiv).

Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii septembrie (video)

Chiar daca a parasit prematur intrecerea de la Wuhan, pierzand neverosimil dupa ce a avut 5-1 in decisiv cu Johana Konta, jucatoarea noastra Simona Halep este nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din circuitul WTA in luna septembrie.

Veste buna pentru Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii septembrie de catre site-ul WTA, cu un punct castigat in meciul disputat cu sportiva britanica Johanna Konta, in optimile de finala ale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )