Libnet.ro
UNICEF

19:30

Partener inedit de antrenament pentru Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Partener inedit de antrenament pentru Simona Halep

Revenita acasa dupa cele trei saptamani de turnee in China, Simona Halep si-a reluat antrenamentele fiind in acelasi timp atenta la evolutia accidentarii de la piciorul stang. continuă pe Online Sport

Veste buna pentru Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata la lovitura lunii septembrie de catre site-ul WTA, cu un punct castigat in meciul disputat cu sportiva britanica Johanna Konta, in optimile de finala ale.

Veste excelenta pentru Simona Halep! Iata clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, care la jumatatea saptamanii trecute a fost eliminata in optimi la Wuhan si duminica a abandonat in primul tur la China Open, se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, in care lider.

Simona Halep a REVENIT in tara. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a intors in tara si a inceput recuperarea pentru dupa accidentarea suferita la tendonul lui Ahile in timpul turneelor din Asia, a anuntat numarul doi mondial pe Facebook.

Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii septembrie (video)

Chiar daca a parasit prematur intrecerea de la Wuhan, pierzand neverosimil dupa ce a avut 5-1 in decisiv cu Johana Konta, jucatoarea noastra Simona Halep este nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din circuitul WTA in luna septembrie.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 - Serena Williams, lider pentru a 261-a saptamana

Desi a fost eliminata prematur la Wuhan si la Beijing China Open), Simona Halep a ramas pe locul doi din clasamentul WTA, cu 6670 de puncte acumulate. Serena Williams a ajuns la cea de-a 261-a saptamana in postura de lider mondial.

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing

Simona Halep a abandonat, duminica, in in primul tur al WTA de la Beijing. Jucatoarea din Romania a renuntat in primul set, la scorul de 5-4 pentru spanioloaica Lara Aruabarrena, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep a abandonat la Beijing, din cauza unor mari probleme fizice

Simona Halep, macinata de problemele fizice, a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing. Simona a decis, dupa 50 de minute, ca nu poate duce partida pana la capat si ii strange mana adversarei, la.

Simona Halep a abandonat in meciul cu Arruabarrena, de la Beijing Premier Mandatory, din cauze medicale

Simona Halep, principala favorita, a abandonat in primul tur al China Open, turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, din cauze medicale. Romanca s-a retras la scorul de 5-4, pentru Lara Arruabarrena, 95 WTA, in primul set.

Simona Halep e fericita: Vreau sa cant, sa visez si sa rad!. Cine a facut-o pe jucatoarea noastra sa exclame asta

Simona Halep, numarul 2 WTA, s-a intors acasa, din cauza accidentarii la tendonul lui Achile, suferite la turneul de la Beijing.

Simona Halep a inceput recuperarea dupa accidentarea suferita in China

Jucatoarea Simona Halep a revenit in tara dupa participarea la turneele de la Guangzhou, Wuhan si Beijing, la ultimul dintre acestea parasind terenul accidentata in chiar primul tur.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )