Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cati bani s-au strans pentru victimele din Colectiv in urma concertelor caritabile din toata tara

Adevărul Adevărul,
Cati bani s-au strans pentru victimele din Colectiv in urma concertelor caritabile din toata tara

Zeci de concerte caritabile pentru victimele incendiului din clubul Colectiv au avut loc pe 14 noiembrie in toata tara, donatiile ridicandu-se la suma de 48. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Romanii ucisi in atentate, inmormantati la Paris. Cati bani s-au strans pentru copiii lor - colecta publica inregistreaza o donatie la 5 minute

Romanii ucisi in atentatele teroriste din 13 noiembrie au fost inmormantati la Paris. Francezii au demarat o colecta publica pentru ajutorarea celor doi copii ramasi orfani in urma tragediei in care si-au pierdut viata Lacramioara Pop 28 ani) si Ciprian Calciu 32 ani). S-au adunat peste 50. 000 euro in contul copiilor, iar la fiecare 5 minute cineva dintr-un colt al lumii trimite banuti pentru Tania 11 ani) si Kevin-Luca 1 an si jumatate).

Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor

Bugetul online alocat de romani pentru Black Friday 2015 va atinge o medie cu peste o treime mai mare fata de cel de anul trecut, estimeaza NETOPIA mobilPay. Apetitul consumatorilor pentru preturile scazute anuntate deja de retailerii online va impacta si numarul total de plati digitale realizate pe teritoriul Romaniei, acesta urmand sa creasca cu [] Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cati bani cheltuie romanii de Black Friday 2015: pot plati online si cu Bitcoin

Bugetul alocat de romani pentru editia Black Friday 2015 va fi mai mare decat anul trecut. Cum bugetul este mai mare, mai mari vor fi si sumele cheltuite pentru cumparaturi.

Weekend negru pentru victimele din Colectiv. Cine sunt cele 60 de persoane care au murit in urma incendiului

Numarul victimelor din Colectiv a ajuns la 60. Incendiul din Colectiv este, alaturi de accidentul aviatic de la Balotesti, cea mai mare tragedie din Romania de la Revolutie incoace.

Mamele tinerilor inrolati in Statul Islamic, victimele din umbra ale extremismului musulman

De la inceputul razboiului civil sirian, in urma cu patru ani, aproximativ 20. 000 de tineri straini au fost radicalizati si au plecat in Siria si Irak, ca sa lupte pentru diferite factiuni islamiste. Dupa plecarea lor, de cele mai multe ori neanuntata, familia ramane coplesita de durere, vina, rusine si indoiala despre copilul pe care l-a adus pe lume.

Bookster, biblioteca pentru angajatii din Romania

5 afaceri au fost selectate de juriu pentru a merge mai departe, in cursa pentru un loc in finala globala The Venture, la sesiunea de pitch organizata de Chivas Regal, in cadrul semifinalei locale a competitiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )