Libnet.ro
UNICEF

13:30

New artist: GJan vrea sa dea lovitura cu primul sau single oficial Now You! Vezi aici clipul piesei!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: GJan vrea sa dea lovitura cu primul sau single oficial Now You! Vezi aici clipul piesei!

GJan, pe numele sau intreg Greta Jan, este o cantareata si compozitoare din Lituania care, momentan, nu este inscrisa la nicio casa de discuri. Artista lucreaza intens in aceasta perioada la albumul sau de debut care urmeaza a fi lansat in decursul anului 2014. Dupa ce in luna mai a acestui an a lansat nu . continuă pe Devorator Monden

New artist: Awa ne incanta cu primul sau single oficial Not Ready To Say Goodbye!

Pe numele sau intreg Awa Matilda Isakine Santesson-Sey, tanara in varsta de doar 16 ani este o cantareata suedeza originara din Gambia cunoscuta publicului din tara sa gratie castigarii primului sezon al versiunii suedeze X Factor. La scurt timp dupa castigarea concursului Awa a semnat un contract cu casa de discuri Sony Music Entertainment si .

New artist: Amber Skye debuteaza in muzica cu primul sau clip, pentru piesa Howlin!

Vi se pare cunoscut vreun pic numele Amber Skye? Daca nu, va spunem noi cine este! Amber Skye este o cantareata, compozitoare si actrita americana cunoscuta publicului larg gratie rolului Tori Windsor din seria Beauty And The Beast realizata de postul de televiziune The CW. Iata ca frumoasa artista isi face acum si debutul muzical .

New artist: Anton Ewald vrea sa se impuna in topuri cu noul sau single oficial Close Up!

Anton Ewald, pe numele sau intreg Anton Kim Ewald, este un cantaret si dansator suedez cunoscut publicului din tara sa si nu numai datorita participarii sale in cadrul Melodifestivalen 2013, selectia nationala Eurovision a Suediei. Artistul a participat cu piesa Begging, dupa mai multe hopuri pe care le-a avut de trecut Anton Ewald reusind sa .

New artist: IIRIS ne introduce in lumea sa in videoclipul piesei Tigerhead!

IIRIS, pe numele sau intreg Iiris Vesik, este o cantareata, compozitoare si actrita din Estonia. In 2012 si-a lansat albumul de debut oficial, intitulat The Magic Gift Box, prin intermediul casei de discuri EMI Music. Pe 26 august 2013 IIRIS a revenit in atentia publicului cu un material, de data aceasta cu EP intitulat Chinaberry .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )