Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Lalele si Veronica: cele mai cunoscute melodii compuse de Temistocle Popa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Lalele si Veronica: cele mai cunoscute melodii compuse de Temistocle Popa

Asta-seara m-am indragostit Adrian Romcescu), Cu cine semeni dumneata Dan Spataru), Margarete si Veronica Margareta Paslaru) si Lalele Luigi Ionescu) sunt cateva dintre operele pe care maestrul Temistocle Popa le-a compus. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai cunoscute melodii compuse de Temistocle Popa

Asta-seara m-am indragostit Adrian Romcescu), Cu cine semeni dumneata Dan Spataru), Margarete si Veronica Margareta Paslaru) si Lalele Luigi Ionescu) sunt cateva dintre operele pe care maestrul Temistocle Popa le-a compus.

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati component ale orasului.

FOTO VIDEO Transalpina de pe Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

MAGAZIN Ce masoara de fapt IQ-ul? Cele mai bune 8 infografice. Familiile nu vor mai fi niciodata ce au fost. De ce nu ne putem gadila singuri? 10 reguli ale unei intalniri de business. Cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. TED Talks

V-ati intrebat ce e in mintea conspirationistilor? Stiu, poate nici nu merita efortul, dar afli si lucruri noi, bazate pe cercetari. Sau, v-ati intrebat de ce nu ne putem gadila singuri? Bine, mie unuia mai interesante mi se par descoperirile legate de imbatranire, publicate recent in The New York Times. Sau de pilda cele mai groaznice 10 moduri de a muri in salbaticie. Cat despre jocurile video si violenta la copii, problema a fost transata: No problemo! Iar daca va place ceaiul, vedeti aici 6 efecte minunate pe care le are asupra creierului. In rest, o saptamana frumoasa tuturor si lectura placuta in continuare!.

VIDEO Israelul prezinta cele mai ample manevre aeriene din istoria sa

Israelul gazduieste in aceasta saptamana cele mai ample manevre aeriene din istoria sa, cu peste 50 de aparate din patru tari, desfasurate in regiunea Desertului Negev, a anuntat Agerpres.

Gheorghe Flutur: PDL e peste pragul de 20% in cele mai zgarcite sondaje

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, sambata, la Botosani, ca PDL a trecut in cele mai zgarcite sondaje peste pragul de 20% in preferintele electoratului, el declarandu-se multumit de aceste cifre. Cele mai zgarcite sondaje ne dau ca am trecut de 20%. Ceea ce nu e rau. Nu ne culcam pe o ureche, insa de la 13- 14% cat erau prin martie, cand era lupta interna, sa ajungi sa egalezi, sa ne intalnim cu liberalii, cu PNL, e ceva, afirma Flutur.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat, marti, presedintele Viktor Ianukovici, citat de AFP. Vom astepta un.

Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat presedintele ucrainean Viktor Ianukovici.

TOP Cele mai bune 10 MBA-uri din lume in functie de specializari

Harvard ocupa primul loc in cinci specializari MBA studiate in cele mai bune scoli de business din lume, iar alte cinci universitati sunt in TOP 10 MBA la alte cinci specializari: INSEAD, Kellogg, MIT Sloan, Stanford si Wharton.

RAPORT Cele mai bune scoli de business din lume pentru cei care vor un MBA

Harvard, Stanford, INSEAD Franta si Singapore) si London Business School au fost cotate de angajatorii din lume drept cele mai bune scoli care ofera MBA-uri, arata raportul QS Global 200 Business Schools, lansat marti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )