Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Transalpina de Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati component ale orasului. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Transalpina de pe Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

FOTO VIDEO Miley Cyrus este de astazi majora in toate statele: evolutia de la copilul model la femeia vulgara

Miley Cyrus a implinit astazi varsta de 21 de ani, devenind astfel, oficial, majora in toate statele lumii, desi nu a parut sa-i pese prea mult de acest aspect de-a lungul utlimilor ani, perioada in care fosta Hannah Montana a devenit una dintre cele mai iubite, blamate, controversate vedete.

FOTO VIDEO A nins si in muntii din Valcea, in zona Voineasa Vidra- Obarsia Lotrului

Stratul de zapada are o grosime de peste 20 de centimetri in zona Muntilor Lotru si Parang. Turistii sunt avertizati sa nu se aventureze pe Transalpina.

Subiectele zilei: China intra in Europa pe usa din Est; Programarile la doctor si operatiile, amanate de greva din Sanatate; Cum s-a distrus una dintre cele mai vechi industrii din Romania

Ziua judecatii pentru penalii cu gulere albe. Inalta Curte judeca trei fosti ministri, un deputat si un fost procuror. Pana acum, cei mai multi dintre ei au primit ani grei de inchisoare. Un milion de euro pentru festivitatea de 1 Decembrie. Parada de lux din buget de criza. De Ziua Nationala a Romaniei se anunta cea mai mare defilare din 1990 si pana in prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )