Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alain Delon revine pe marele ecran dupa 10 ani de absenta

Adevărul Adevărul,
Alain Delon revine pe marele ecran dupa 10 ani de absenta

Dupa 10 ani de absenta de pe marile ecrane si dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, Alain Delon 83 de ani) va juca in primul lungmetraj al jurnalistului si prezentatorului Michel Denisot, Toute Ressemblance, scrie Le Figaro. Filmul va intra in cinematografele din Franta din 27 noiembrie. continuă pe Adevărul

Alain Delon revine pe marele ecran dupa 10 ani de absenta

Dupa 10 ani de absenta de pe marile ecrane si dupa ce a fost victima unui accident vascular cerebral.

Da, e adevarat! REVINE PE MARILE ECRANE, dupa 10 ANI de absenta! Fanii sunt in delir

La 10 ani distanta de la ultimul sau film Asterix aux Jeux Olympiques) si dupa ce a fost victima unui accident vascular cerebral, Alain Delon va juca propriul rol in lungmetrajul jurnalistului si.

Da, e adevarat! REVINE PE MARILE ECRANE, dupa 10 ANI de absenta! Fanii sunt in delir

La 10 ani distanta de la ultimul sau film Asterix aux Jeux Olympiques) si dupa ce a fost victima unui accident vascular cerebral, Alain Delon va juca propriul rol in lungmetrajul jurnalistului si prezentatorul.

Cum si-ar fi cumparat libertatea cu 60.000 de euro ucigasul cu . Toti inculpatii acuzati de coruptie, achitati dupa 10 ani de razboi in instanta

Procurorii DNA incearca de aproape 10 ani sa demonstreze ca mai multi interlopi din Craiova au incercat sa cumpere cu 60. 000 de euro libertatea medicului timisorean Adrian Cocoana, supranumit de presa Ucigasul cu , acuzat ca a omorat un om si a fugit de la locul accidentului. Ancheta DNA a fost, insa, desfiintata de magistrati. Nu exsta probe.

Un nou caz de disparitie: Politistii din Ilfov cauta o fetita de 10 ani care a plecat de acasa si nu s-a mai intors

O fata de 10 ani din Popesti Leordeni este cautata de politisti, dupa ce a plecat de acasa in jurul orei 11,00 si nu s-a mai intors. Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, politistii din Popesti.

DNA cere 10 ani inchisoare pentru Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta

Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistratilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea lui Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, la o pedeapsa maxima pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, respectiv 10 ani inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, relateaza Agerpres.

DNA cere 10 ani inchisoare pentru Bogdan Olteanu, acuzat de trafic de influenta

Un procuror de la DNA a cerut, joi, magistratilor de la Tribunalul Bucuresti condamnarea lui Bogdan Olteanu, fost presedinte al Camerei Deputatilor, la o pedeapsa maxima pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, respectiv 10 ani inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Bogdan Olteanu, din nou in fata magistratilor. DNA cere 10 ani de inchisoare pentru fostul presedinte al Camerei Deputatilor

Bogdan Olteanu, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, ar putea executa pedeapsa maxima pentru trafic de influenta. Procurorii DNA au cerut Tribunalului Bucuresti pedeapsa de 10 ani de inchisoare pe numele.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Bogdan Olteanu in dosarul mitei pe care ar fi primit-o de la Sorin Ovidiu Vintu

Directia Nationala Anticoruptie a cerut joi, la Tribunalul Bucuresti, o pedeapsa maxima de 10 ani de inchisoare pentru fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru numirea lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Instanta urmeaza sa se pronunte pe 17 octombrie.

LA 10 ANI DE LA DESCHIDERE Hotel Capital Plaza din Bucuresti estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri, pentru 2019

Intr-un deceniu de la deschiderea hotelului Capital Plaza din Bucuresti, peste 300. 000 de turisti i-au trecut pragul unitatii de cazare, dintre care mai mult de 70% au fost straini. Datele arata ca gradul de ocupare al hotelului pastreaza tendintele actuale ale pietei, in medie, in 10 ani, acesta fiind de peste 75%.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )