Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alain Delon revine pe marele ecran dupa 10 ani de absenta

România Liberă România Liberă,
Alain Delon revine pe marele ecran dupa 10 ani de absenta

Dupa 10 ani de absenta de pe marile ecrane si dupa ce a fost victima unui accident vascular cerebral. continuă pe România Liberă

Da, e adevarat! REVINE PE MARILE ECRANE, dupa 10 ANI de absenta! Fanii sunt in delir

La 10 ani distanta de la ultimul sau film Asterix aux Jeux Olympiques) si dupa ce a fost victima unui accident vascular cerebral, Alain Delon va juca propriul rol in lungmetrajul jurnalistului si.

Da, e adevarat! REVINE PE MARILE ECRANE, dupa 10 ANI de absenta! Fanii sunt in delir

La 10 ani distanta de la ultimul sau film Asterix aux Jeux Olympiques) si dupa ce a fost victima unui accident vascular cerebral, Alain Delon va juca propriul rol in lungmetrajul jurnalistului si prezentatorul.

Cum si-ar fi cumparat libertatea cu 60.000 de euro ucigasul cu . Toti inculpatii acuzati de coruptie, achitati dupa 10 ani de razboi in instanta

Procurorii DNA incearca de aproape 10 ani sa demonstreze ca mai multi interlopi din Craiova au incercat sa cumpere cu 60. 000 de euro libertatea medicului timisorean Adrian Cocoana, supranumit de presa Ucigasul cu , acuzat ca a omorat un om si a fugit de la locul accidentului. Ancheta DNA a fost, insa, desfiintata de magistrati. Nu exsta probe.

Un nou caz de disparitie: Politistii din Ilfov cauta o fetita de 10 ani care a plecat de acasa si nu s-a mai intors

O fata de 10 ani din Popesti Leordeni este cautata de politisti, dupa ce a plecat de acasa in jurul orei 11,00 si nu s-a mai intors. Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, politistii din Popesti.

LA 10 ANI DE LA DESCHIDERE Hotel Capital Plaza din Bucuresti estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri, pentru 2019

Intr-un deceniu de la deschiderea hotelului Capital Plaza din Bucuresti, peste 300. 000 de turisti i-au trecut pragul unitatii de cazare, dintre care mai mult de 70% au fost straini. Datele arata ca gradul de ocupare al hotelului pastreaza tendintele actuale ale pietei, in medie, in 10 ani, acesta fiind de peste 75%.

Ilfov: Fetita de 10 ani, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma

O fata de 10 ani din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, este cautata, marti, de politisti, criminalist.

GATA! Horia Brenciu a facut ANUNTUL dupa 5 ani de CASNICIE! SI EA iSI DORESTE ACEST LUCRU. Ce doi vor ... (GALERIE FOTO)

Horia Brenciu e casatorit de 5 ani cu sotia lui si traiesc o adevarata poveste de dragoste. Brenciu este pregatit de un nou pas in casnicia sa. Dupa cinci ani, cantaretul si sotia sa ar putea lua o dec.

O fetita de 10 ani din Ilfov, cautata de politisti si jandarmi, inclusiv cu un caine de urma, dupa ce a plecat de acasa si nu s-a mai intors

O fata din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, este cautata, marti, de politisti, criminalisti si jandarmi, dupa ce parintii sai au anuntat ca aceasta a plecat de acasa in jurul orei 11. 00 si nu s-a mai intors. La cautari este folosit si un caine de urma.

VIDEO Momentul in care o fata de 10 ani este spulberata pe trecerea de pietoni. Copilul a murit la spital

O mare tragedie s-a abatut peste o familie din comuna buzoiana Vadu Pasii. O fata de 10 ani a murit la spital, la scurt timp dupa ce a fost spulberata, in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, de o masina care circula cu viteza foarte mare prin localitate.

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )