Libnet.ro
UNICEF

05:15

MTV Video Music Awards: Camila Cabello, marea castigatoare.Madonna, criticata pentru tributul adus Arethei Franklin

Adevărul Adevărul,
MTV Video Music Awards: Camila Cabello, marea castigatoare.Madonna, criticata pentru tributul adus Arethei Franklin

Cantareata americana de origine cubaneza Camila Cabello a fost desemnata marea castigatoare a celei de-a 35-a gale MTV Video Music Awards. O aparitie controversata a fost aceea a Madonnei. Cantareata ain varsta de 60 de ani a fost criticata pentru tributul adus Arethei Franklin. continuă pe Adevărul

Ce machiaj au purtat vedetele la MTV Video Music Awards 2018

Cel mai cool lucru despre MTV Video Music Awards este faptul ca pe covorul rosu este o nebunie mai mare decat la show in sine asta daca nu e Kanye acolo). Acestea sunt cele mai frumoase, sexy si salbatice machiaje si aparitii de la aceasta editie.

Ei au lipsit de la MTV Video Music Awards 2018

Editia de anul acesta a MTV Music Awards a fost plina de surprize si intamplari, insa atmosfera nu a fost completa fara artistii mult indragiti care ne-au obisnuit cu prezenta lor an, de an. Iata vedetele care au zis pas la ceremonia de aseara.

Ce au purtat vedetele pe Red Carpet MTV Video Music Awards 2018

Aseara a avut loc editia din acest an a MTV Video Music Awards. Iata cum s-au afisat vedetele pe covorul rosu al ceremoniei.

Castigatorii MTV Video Music Awards 2018

Aseara a avut loc, in New York, editia din acest an a MTV Video Music Awards. Iata cine a castigat mult ravnitele trofee in forma de cosmonaut.

20 dintre cele mai memorabile tinute de la MTV Music Awards

MTV Musica Awards are o istorie de peste trei decenii si a vazut multe in materie de stil vestimentar. Tinutele vedetelor de la fiecare editie au fost analizate si au primit calificative precum bine imbracate si porst imbracate, Unele dintre ele vor ramane vesnic in amintirea noastra pentru eleganta si simplitatea lor, insa unele aparitii ne-au socat si au trezit reactii contradictorii in noi. Astazi va prezentam 20 de look-uri iconice care ne-au inspirat de-a lungul timpului.

FOTO Cele mai scandaloase tinute de la gala MTV VMA 2018

Cea de-a 35-a gala a premiilor MTV Video Music Awards, desfasurata luni noapte la Radio City Music Hall din New York, a fost un bun prilej pentru starurile industriei sa-si etaleze tinutele extravagante si nonconformiste.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )