Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Miley Cyrus, produsul unei campanii de marketing?

Adevărul Adevărul,
VIDEO Miley Cyrus, produsul unei campanii de marketing?

Ultimele aparitii ale celebrei Miley Cyrus au propulsat-o rapid in atentia tuturor. De la mic la mare, cu totii au fost martorii unei schimbari majore prin care vedeta a trecut, de la idolul a milioane de copii, Hannah Montan, la actuala Miley, care promoveaza un comportament neadecvat. Dar oare transformarea a avut loc brusc sau este vorba de o strategie de marketing?. continuă pe Adevărul

Miley Cyrus a dezvaluit patru coperti alternative ale albumului Bangerz!

Fosta vedeta Disney, care se bucura de un foarte mare succes cu ultimele piese lansate, a postat online patru coperti alternative ale viitorului sau material. Fanii artistei deja isi pot vota coperta preferata, cea care va iesi castigatoare urmand a fi dezvaluita pe 14 octombrie si care va deveni coperta oficiala a editiei deluxe a .

Miley Cyrus loveste din nou! A renuntat la sutien pentru coperta noului album!

Daca din punct de vedere personal nu traieste o perioada tocmai roz, Miley Cyrus sta extrem de bine la capitolul viata profesionala. Noul ei single, Wrecking Ball se afla pe primul loc al topului Billboard, iar actrita tocmai a dezvaluit public coperta editiei de lux a albumului Bangerz. In stilul in care si-a obisnuit publicul in ultima vreme, fotografia este una topless!.

Logodna dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-a destramat: Cei doi s-au despartit dupa patru ani de relatie

Cantareata Miley Cyrus a anulat logodna sa cu actorul Liam Hemsworth, informatia fiind confirmata de reprezentatii celor doi luni. Anuntul vine dupa luni intregi de speculatii privind o relatie nu prea buna.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )