Libnet.ro
UNICEF

09:00

Miley Cyrus loveste din nou! A renuntat la sutien pentru coperta noului album!

ADPM ADPM,
Miley Cyrus loveste din nou! A renuntat la sutien pentru coperta noului album!

Daca din punct de vedere personal nu traieste o perioada tocmai roz, Miley Cyrus sta extrem de bine la capitolul viata profesionala. Noul ei single, Wrecking Ball se afla pe primul loc al topului Billboard, iar actrita tocmai a dezvaluit public coperta editiei de lux a albumului Bangerz. In stilul in care si-a obisnuit publicul in ultima vreme, fotografia este una topless!. continuă pe ADPM

Neon Hitch a realizat un cover dupa hitul lui Miley Cyrus We Cant Stop!

A trecut ceva timp de cand nu am mai auzit nimic de cantareata britanica Neon Hitch care ne-a incantat auzul in trecut cu single-ul Fuck U Betta. Iata insa ca artista revine in atentia noastra, dar nu cu un single propriu, ci cu un cover realizat si interpretat de ea pentru hitul lui Miley Cyrus .

Miley Cyrus a dezvaluit patru coperti alternative ale albumului Bangerz!

Fosta vedeta Disney, care se bucura de un foarte mare succes cu ultimele piese lansate, a postat online patru coperti alternative ale viitorului sau material. Fanii artistei deja isi pot vota coperta preferata, cea care va iesi castigatoare urmand a fi dezvaluita pe 14 octombrie si care va deveni coperta oficiala a editiei deluxe a .

Logodna dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-a destramat: Cei doi s-au despartit dupa patru ani de relatie

Cantareata Miley Cyrus a anulat logodna sa cu actorul Liam Hemsworth, informatia fiind confirmata de reprezentatii celor doi luni. Anuntul vine dupa luni intregi de speculatii privind o relatie nu prea buna.

VIDEO Indonezia: Vulcanul Sinabung a erupt din nou marti, proiectand o coloana de fum si cenusa de trei kilometri

Vulcanul indonezian Sinabung a erupt din nou marti, antrenand fuga a peste zece mii de locuitori dupa ce a proiect o coloana de fum si cenusa de trei kilometri inaltime, scrie AFP.

Iranienii pot accesa din nou Facebook si Twitter

Facebook si Twitter pot fi accesate din nou de catre cetatenii din Iran, la patru ani dupa ce au fost blocate in urma unor proteste anti-guvernamentale, informeaza The New York Times.

Autostrada Brasov-Comarnic, din nou amanata. Traseul se va schimba

Autostrada Brasov-Comarnic este din nou amanata, scrie adevarul. ro. De aceasta data, este vorba de niste modificari aduse la traseul soselei in zona statiunilor Sinaia, Busteni si Predeal. Astfel, viitoarea.

invinsa din nou de kilograme, dar frumoasa si fara machiaj

Este intr-o eterna cura de slabire si nu ascunde ca face eforturi uriase pentru asta. Dar actrita.

ASF a decis sa permita Euroins sa practice din nou activitatea de asigurari RCA

Consiliul ASF a decis in sedinta de miercuri, 18 septembrie 2013, incetarea interzicerii temporare a practicarii asigurarii RCA de catre EUROINS Romania Asigurare-Reasigurare SA. Societatea poate relua practicarea RCA incepand cu momentul primirii comunicarii din partea ASF. Decizia a fost luata dupa ce societatea EUROINS a prezentat autoritatii modul in care a corectat pana acum neregulile pentru care a fost sanctionata si un plan de masuri care vizeaza corectarea sustenabila a aspectelor sesizate in actiunile de control. Implementarea planului de masuri va fi monitorizata, la sediul societatii EUROINS, de catre un reprezentant ASF, pentru o perioada de pana la 60 de zile.

Nicolita s-a accidentat din nou

Mijlocasul Banel Nicolita, recent imprumutat de Saint Etienne la FC Nantes, s-a accidentat in ultimul meci de campionat si a devenit incert pentru intalnirea cu Olympique Lyon, anunta presa din Hexagon.

Revansa! Cornel Patrichi, din nou jurat intr-o emisiune concurs!

Cornel Patrichi, cunoscutul coregraf care a fost inlaturat anul trecut din echipa Dansez pentru tine, a semnat contract cu TVR 2, unde va fi jurat in cadrul unui concurs la care participa artisti talentati dornici sa se afirme.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )