Libnet.ro
UNICEF

14:45

Medicul Vasi Radulescu critica din nou un post TV pentru o emisiune in care niste pacalici dau sfaturi medicale: Destul cu prostia si vrajitoria!

Adevărul Adevărul,
Medicul Vasi Radulescu critica din nou un post TV pentru o emisiune in care niste pacalici dau sfaturi medicale: Destul cu prostia si vrajitoria!

Vasi Radulescu, unul dintre cei mai populari medici din Romania, critica din nou in termeni duri postul de televiziune B1 TV pentru emisiunile fantasmagorice, unde mai multi pacalici dau sfaturi din sfera medicala. continuă pe Adevărul

Cum au comentat Vasi Radulescu si Vlad Mixich confruntarea dintre Olivia Steer si medicul Mihai Craiu:Doamna agresiva, domnul calm. Imaginea Romaniei de azi

Medicul Vasi Radulescu si Vlad Mixich, expert in politici publice in domeniul Sanatatii, au comentat dezbaterea dintre medicul pediatru Mihai Craiu si activista antivaccinare Olivia Steer, ambii criticand-o pe fosta realizatoare TV si laudand profesionalismul specialistului.

Jessica Simpson, de trei ori mamica. S-a ingrasat din nou cu 30 de kilograme!

Jessica Simpson a devenit pentru a treia oara mamica, dandu-i nastere saptamana aceasta micutei Birdie Mae Johnson. La fel ca si in cazul celorlalte sarcini, artista s-a ingrasat cu nu mai putin de 30 de kilograme! .

Andreea Balan, marturii despre o a treia interventie. Artista ar putea fi operata din nou vineri

Andreea Balan ar putea fi operata vineri pentru a treia oara. Artista a declarat in emisiunea Xtra Night Show ca va decide daca le va permite medicilor sa o opereze. Cantareata spune ca a suferit hemoragii.

Liviu Dragnea, din nou in spital

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost internat din nou in spital, ieri seara, a anuntat, astazi, la Brasov, secretarul general al partidului Codrin Stefanescu.

Liviu Dragnea a ajuns din nou la spital. Codrin Stefanescu: Se pare ca varianta pe care a ales-o nu este cea mai buna

Liviu Dragnea ar fi ajuns din nou la spital. Anuntul a fost facut duminica de secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, care a precizat ca liderul social-democratilor s-a prezentat din nou la spital.

Liviu Dragnea a fost internat din nou

Informatii de ultima ora despre Liviu Dagnea. Liderul social-democrat a ajuns din nou la spital. Stire in curs de actualizare .

Vestele galbene demonstreaza din nou in Franta: O femeie grav ranita si 31 de arestari

Vestele galbene manifesteaza din nou sambata in Franta, in conditiile in care guvernul a instituit un dispozitiv de securitate drastic, comenteaza AFP, citata de Agerpres. Protestul are loc in conditiile in care presedintele francez, Emmanuel Macron, a dispus recent interzicerea manifestatiilor in anumite zone cheie din capitala.

Transportatorii blocheaza din nou centrul Capitalei

Transportatorii blocheaz[ din nou centrul Capitalei, desi miercuri au ajuns la o intelegere cu Guvernul. Protestul care are loc in Piata Victoriei trebuie sa le arate guvernantilor ca transportatorii nu.

Gabriela Firea, operata din nou la un spital din Capitala. Am trecut printr-un moment greu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost operata in noaptea de joi spre vineri, la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino pentru o afectiune a aparatului gastro-intestinal, anunta Primaria.

Un barbat din Londra, cautat pentru mai multe crime, a fost prins la Cluj-Napoca

Un barbat in varsta de 31 de ani din Londra, cautat in Marea Britanie pentru multiple crime, a fost prins, sambata dupa-amiaza, in Cluj-Napoca. Acesta avea asupra sa acte de identitate false, scrie Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )