Libnet.ro
UNICEF

13:45

Adevarul Live, ora 14.00: Cum a ajuns Andreea Marin in pasi de dans la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: Cum a ajuns Andreea Marin in pasi de dans la Pro TV

Interviu Andreea Marin. Andreea Marin 42 de ani) vorbeste, la Adevarul Live, despre postura de membra a juriului viitoarei emisiuni Uite dine danseaza!, de la Pro TV, despre cum a acceptat aceasta provocare si ce ii rezerva viitorul. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Les Elephants Bizarres, un nou album in pragul aniversarii a 10 ani de existenta

Interviu Les Elephants Bizarres. Trupa Les Elephants Bizarres vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a discuta despre cel mai nou album pe care l-a lansat, despre aniversarea a 10 ani de cariera si ce rezerva viitorul.

Adevarul Live, ora 12.00: Ramona Nerra, finalista Eurovision Romania 2017, despre sansa de a reprezenta tara la Kiev

Interviu Ramona Nerra. Ramona Nerra 37 de ani), finalista Eurovision Romania 2017 si fosta participanta la Vocea Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a discuta despre finala concursului muzical, despre parcursul ei in muzica si planuri de viitor.

Filme de Oscar la editia 26 a Festivalului DaKINO. Miruna Berescu aduce ultimele noutati la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Editia a 26-a a Festivalului DaKINO aduce la Bucuresti filme abia premiate la Oscar, unele dintre cele nominalizate la editia incheiata duminica noapte, dar si premiere pe care publicul le va putea vedea in perioada 1-5 martie.

Adevarul Live: Directorul de Protocol al Casei Regale explica cele mai frecvente greseli de bune maniere

Supranumita Regina bunelor maniere de la Casa Regala a Romaniei, Sandra Gatejeanu Gheorghe, vorbeste la Adevarul Live despre cele mai frecvente greseli de bune maniere pe care oamenii le fac in viata de zi cu zi.

Ludovic Orban: Multi imi fac anticampanie in partid. Nu sunt cu cooperativele

Liberalul Ludovic Orban va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre candidatura la sefia PNL. De ce a esuat fuziunea PNL-PDL? Ce solutii exista pentru extragerea PNL din mediocritatea politica? Ce relatie ar trebuie sa existe intre partid si Klaus Iohannis? USR: aliat sau rival? Iata cateva intrebari la care va raspunde Ludovic Orban.

Andreea Marin a inceput un nou capitol al vietii in Israel: ce a facut in timpul calatoriei de reculegere din Tara Sfanta

Andreea Marin 42 de ani) incepe un nou capitol al vietii sale, atat in viata personala, cat si pe plan profesional, odata cu noul sau proiect de televiziune ce va avea debutul saptamana viitoare, anume show-ul Uite cine danseaza!, de la Pro TV. Vedeta a facut o calatorie de o saptamana in Israel, cu scopul de a se reculege si de a explora Tara Sfanta.

Adevarul Live, ora 15.00. Republica Moldova, mai aproape de Est sau de Vest, cu Razvan Voncu

Republica Moldova balanseaza mai mult ca oricand intre Est si Vest. Cum va inclina balanta in viitorul apropiat? La aceasta intrebare vom cauta raspunsuri in cadrul emisiunii de astazi cu criticul si publicistul Razvan Voncu.

Andreea Marin vacanta de suflet in Israel

Andreea Marin a avut o vacanta de suflet in Israel. Au fost sapte zile in care a avut ocazia sa viziteze, pentru prima data, locurile sfinte din Ierusalim, cetatea Masada din desertul Iudeii, spectaculozitatea Marii Moarte, orasul lui Hristos - Capernaum, sa navigheze la bordul unei corabii pe Marea Galileei, sa viziteze Tiberias, Nazareth, Haifa, Acra, precum si Tel Aviv, orasul cosmopolit de la tarmul Marii Mediterane.

Andreea Marin a divortat, in sfarsit, de Tuncay Ozturk

Andreea Marin a divortat de Tuncay Ozturk. Cei doi fosti soti s-au infatisat ieri la Judecatoria Buftea pentru a semna actele de divort. Iata cum au ales sa se imbrace si ce au declarat.

Schimbare neasteptata! Dupa divortul de medicul turc, Andreea Marin a revenit la numele de BANICA!

Schimbare neasteptata pentru Andreea Marin! Dupa ce judecatoria Buftea a decis sa desfaca casatoria acesteia cu Tuncay Ozturk, fosta prezentatoare a fost nevoita sa revina la numele Banica, cel pe care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )