Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trooper, concert online din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Trooper, concert online din cauza coronavirusului

Trooper aduce muzica sa in casele fanilor sambata, 14 martie, cu incepere de la ora 22. Cum in aceasta perioada au fost impuse noi restrictii legate de adunarile publice, in contextul crizei cauzate de coronavirus, Trooper le transmite un mesaj fanilor trupei. continuă pe Adevărul

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE.

Imagini de la Vila Lac 1, unde premierul este izolat din cauza coronavirusului

Antena 3 a prezentat in exclusivitate imagini de la Vila Lac 1, acolo unde premierul Orban este izolat din cauza coronavirusului.

MotoGP: MP al Americilor, amanat din cauza coronavirusului Primele trei etape nu au loc la datele stabilite

Marele Premiu al Americilor, programat la Austin, intre 3 si 5 aprilie, a fost amanat pentru 13-15 noiembrie, din cauza coronavirusului, au anuntat organizatorii.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Marea Britanie a amanat alegerile locale un an din cauza coronavirusului

Alegerile locale din Marea Britanie, care trebuia sa aiba loc pe sapte mai au fost amanate un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Champions League: Meciurile Juventus vs Lyon si Manchester City vs Real Madrid, amanate din cauza coronavirusului

UEFA a anuntat joi ca partidele Juventus Torino - Olympique Lyon si Manchester City - Real Madrid, din returul Champions League, care erau programate pentru 17 martie, se amana din cauza carantinei impuse jucatorilor echipelor din Torino si Madrid, in contextul pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Ryanair anuleaza toate cursele spre Italia din cauza coronavirusului

Ryanair a anuntat, marti, anularea tuturor zborurilor catre si dinspre Italia, dupa decizia Guvernului italian de a bloca transporturile in intreaga tara din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

Nu a scapat nici Bundesliga: Primul meci fara spectatori din cauza coronavirusului

Miercuri va avea loc si primul joc din Bundesliga fara spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza AFP. Este vorba despre intalnirea dintre Borussia Monchengladbach si FC Koln, care se va disputa pe Borussia-Park Monchengladbach), de la ora 19:30.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )