Libnet.ro
UNICEF

00:07

ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADVERTORIAL DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, EVENIMENTELE CU PUBLIC SE MUTA IN MEDIUL ONLINE

In plina situatie de criza care a lovit Romania din cauza coronavirusului, companiile si firmele care aveau evenimente sau intalniri cu clienti sau parteneri, sunt nevoite sa se reorienteze. in ultimele zile, cererile catre companiile de transmisii LIVE s-au triplat, conform specialistilor de la Anvergura - companie specializata in transmisiuni LIVE. continuă pe Ziarul Bursa

MotoGP: MP al Americilor, amanat din cauza coronavirusului Primele trei etape nu au loc la datele stabilite

Marele Premiu al Americilor, programat la Austin, intre 3 si 5 aprilie, a fost amanat pentru 13-15 noiembrie, din cauza coronavirusului, au anuntat organizatorii.

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului. Spania a luat decizia de a suspenda cursurile pentru orice forma de invatamant.

Champions League: Meciurile Juventus vs Lyon si Manchester City vs Real Madrid, amanate din cauza coronavirusului

UEFA a anuntat joi ca partidele Juventus Torino - Olympique Lyon si Manchester City - Real Madrid, din returul Champions League, care erau programate pentru 17 martie, se amana din cauza carantinei impuse jucatorilor echipelor din Torino si Madrid, in contextul pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Ryanair anuleaza toate cursele spre Italia din cauza coronavirusului

Ryanair a anuntat, marti, anularea tuturor zborurilor catre si dinspre Italia, dupa decizia Guvernului italian de a bloca transporturile in intreaga tara din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

Nu a scapat nici Bundesliga: Primul meci fara spectatori din cauza coronavirusului

Miercuri va avea loc si primul joc din Bundesliga fara spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza AFP. Este vorba despre intalnirea dintre Borussia Monchengladbach si FC Koln, care se va disputa pe Borussia-Park Monchengladbach), de la ora 19:30.

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi SUSPENDATA in Italia din cauza coronavirusului

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi suspendata pe intreg teritoriul Italiei din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat marti ministrul adjunct al Economiei, transmite Agerpres. Da, acesta va fi posibil.

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )