Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un supravietuitor al tragediei din Colectiv a impresionat juriul in prima editie MasterChef. Ce a gatit VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un supravietuitor al tragediei din Colectiv a impresionat juriul in prima editie MasterChef. Ce a gatit VIDEO

In prima editie al noului sezon MasterChef Romania, de luni seara, un supravietuitor al tragediei din Colectiv a reusit sa impresioneze juriul cu preparatul sau. continuă pe Adevărul

Horia Brenciu, marturisiri neasteptate dupa prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Ce a spus antrenorul de la PRO TV, dupa ce a revenit la masa juratilor

Prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei a fost difuzata vineri seara de postul de televiziune Pro TV, iar emisiunea a fost pe primul loc in topul audientelor. Revenit in juriul show-ului, Horia Brenciu a postat un mesaj pe Instagram prin care le-a multumit fanilor care l-au urmarit la TV. Horia Brenciu, mesaj pentru fanii .

Primarul Daniel Florea, in mijlocul copiilor din Sectorul 5, in prima zi a noului an scolar 2019 2020: Vom reusi sa conferim spatiilor educationale aspectul european pe care elevii nostri il merita (VIDEO)

Primarul Daniel Florea s-a aflat in mijlocul copiilor din Sectorul 5, in prima zi a noului an scolar 2019 2020. La Scoala Gimnaziala I. Duca, Colegiul National Gheorghe Lazar, Liceul Teoretic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2283 seconds )