Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rares Bogdan, dupa falimentul Realitatea TV: E o mizerie de nedescris, o lovitura groaznica inainte de campania electorala

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan, dupa falimentul Realitatea TV: E o mizerie de nedescris, o lovitura groaznica inainte de campania electorala

Rares Bogdan, fost prezentator TV si actual candidat la europarlamentare din partea PNL, a catalogat drept o mizerie si o mare lovitura data presei intrarea in faliment a postului de stiri Realitatea TV, situatie pe care patronul televiziunii, Cozmin Gusa, o pune pe seama presiunilor politice. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre falimentul Realitatea Tv: I-au lasat pe angajati in c***l gol la serviciu. A trebuit ca noi sa sustinem acest post, din banii nostri, aproape un deceniu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre falimentul Realitatea Tv. Postul a lasat o gaura de zeci de milioane de euro la bugetul de stat, nemaiplatind practic n.

Rares Bogdan, venituri cat Carmen Avram si Adrian Ursu la un loc: Fostul jurnalist a incasat bani de la Hotel Phoenicia al lui Mohammad Murad, un afacerist promovat de Realitatea TV si apropiat de Mihai Tudose (FOTO)

Rares Bogdan si Carmen Avram sunt cele doua surprize de pe listele PNL, respectiv PSD, pentru alegerile europarlamentare din luna mai. Cei de la Supervizor au consultat declaratiile de avere a celor doi fosti.

Gheorghe Piperea, despre falimentul Realitatea: Victimele sunt nimeni altii decat creditorii, dintre acestia principalii prejudiciati fiind statul si salariatii postului de televiziune

Realitatea Tv a intrat oficial in faliment dupa ce Curtea de apel Bucuresti a respins planul de reorganizare inaintat de patronii televiziunii. Postul tv a acumulat datorii de nu mai putin de 127 de milioane de.

Cozmin Gusa anunta falimentul Realitatii TV: A fost o lovitura de baros

Cozmin Gusa, actionar al Realitatea Media, a anuntat luni seara, in emisiunea lui Denise Rifai, ca firma care detine licenta de emisie pentru Realitatea TV a intrat in faliment.

Rares Bogdan: Daca vor fi adoptate OUG pe Codurile penale si pe completurile de cinci judecatori, Romania va cadea de pe harta(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru aelegerile europarlamentare, a comentat, marti seara, in platoul Stirilor B1 Tv, discursul presedintelui Klaus Iohannis de la sedinta solemna din.

RARES BOGDAN: Vom castiga alegerile si vom ridica Romania din noroi

Candidatul PNL aflat pe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a transmis, de la Timisoara, un mesaj de mobilizare la vot si a criticat PSD, spunand ca Romania este trista. Vom castiga alegerile europarlamentare si vom ridica Romania din noroi.

Rares Bogdan: Aceste alegeri nu sunt despre europarlamentarii care vor merge la Bruxelles, ci despre ramanerea sau nu in Europa (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc in alegerile europarlamentare, a facut un apel, duminica in momentul lansarii candidatiilor la Cluj, la romani sa vina sa voteze pe 26 mai si sa inlature PSD de la putere.

Rares Bogdan, apel pentru romani: Am venit pentru sa ingenunchem PSD, sa ii spunem lui Liviu Dragnea, lui Codrin Stefanescu, lui Mitraliera, lui Nicolicea ca timpul lor a expirat (VIDEO)

Candidatul de pe primul loc al listei PNL pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a facut un apel catre romani, in cadrul evenimentului liberalilor de la Timisoara, pentru a iesi la vot si a vota PNL.

Descoperiti. Firma lui Rares Bogdan, contracte cu statul

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la emisiunea Descoperiti declaratia de interese a domnului Rares Bogdan, care vine sa confirme faptul ca firma lui a avut contracte cu Hidroelectrica. intr-un.

Rares Bogdan: Timpul lui Dragnea a expirat. ingenunchem PSD si ridicam Romania din noroi

Candidatul PNL aflat pe prima pozitie pe lista pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, a transmis, de la Timisoara, un mesaj de mobilizare la vot si a criticat PSD, spunand ca Romania este trista. Vom castiga alegerile europarlamentare si vom ridica Romania din noroi, a spus el.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )