Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ozzy Osbourne isi anuleaza turneul din America de Nord din motive medicale. Anuntul vine dupa ce cantaretul a afirmat ca sufera de Parkinson

Hotnews Hotnews,
 Ozzy Osbourne isi anuleaza turneul din America de Nord din motive medicale. Anuntul vine dupa ce cantaretul a afirmat ca sufera de Parkinson

Ozzy Osbourne si-a anulat turneul din America de Nord din cauza problemelor sale de sanatate. Rocker-ul in varsta de 71 de ani a admis luna trecuta ca sufera de Parkinson. Din acest motiv, Osbourne a ales sa-si amane concertele pentru a veni in Europa unde urmeaza sa-si trateze boala, potrivit CNN. continuă pe Hotnews

Vestea trista a diminetii: Problemele de sanatate i-au pus capac. Ozzy Osbourne a anulat turneul nord-american

Ozzy Osbourne, in varsta de 71 de ani, a anulat seria de concerte No More Tours 2. Turneul era programat anul acesta in SUA si Canada, insa a fost nevoit sa renunte la el pentru a urma un tratament.

Cine sunt posibilele adversare ale Simonei Halep in turneul din Dubai. Ce a declarat inainte de primul meci

Simona Halep a plecat vineri in Dubai, unde va participa la primul turneu, dupa Australian Open 2020, cand a fost invinsa de Garbine Muguruza, chiar in semifinale. Sportiva din Romania a declarat ca este increzatoare, mai ales ca o leaga amintiri foarte frumoase de turneul din Dubai. Simona Halep a plecat plina de sperante la .

Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc pentru turneul din Dubai. Sportiva a explicat tot

Simona Halep este intr-o forma de invidiat, drept pentru care a decis sa participe la unul dintre cele mai importante turnee de tenis de la inceputul acestui an, ce va avea loc in Dubai. Ce decizie a luat in privinta partenerului sau, Toni Iuruc? Ce decizie a luat Simona Halep in privinta lui Toni Iuruc .

SE RETRAGE DE PE PIETELE NEPROFITABILE General Motors isi inchide uzinele din Australia si Noua Zeelanda

Fabrica din Thailanda, vanduta catre Great Wall Motor General Motors Co. GM), cel mai mare constructor de autoturisme din SUA, isi inchide uzinele din Australia si Noua Zeelanda, conform Reuters, care adauga ca grupul isi vinde totodata operatiunile din Thailanda, in cadrul unui program de restructurare a afacerilor sale globale, care va costa 1,1 miliarde de dolari.

Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a fost invitata la Conventia Nationala Pro Romania, iar primarul general a acceptat imediat invitatia. Chiar daca Gabriela Firea si Victor Ponta s-au contrat de multe ori in declaratii, in trecut, se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului si sunt gata sa faca o alianta pentru alegerile locale .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )