Libnet.ro
UNICEF

13:15

Prima editie Uite cine danseaza!: Oana Zavoranu a avut cel mai slab moment, luptatorul MMA Sandu Lungu a uimit cu un vals vienez VIDEO

Adevărul Adevărul,
Prima editie Uite cine danseaza!: Oana Zavoranu a avut cel mai slab moment, luptatorul MMA Sandu Lungu a uimit cu un vals vienez VIDEO

In debutul primului sezon al emisiunii Uite cine danseaza! a fost dezvaluita componenta celor 12 perechi concurente, dar si premiul pus in joc. La sfarsit, Oana Zavoranu si Daniel Dobre au avut cea mai slaba prestatie, in timp ce, in mod surprinzator, cele mai bune note au fost primite de luptatorul MMA Sandu Lungu si Raluca Netca. continuă pe Adevărul

Glumite si ironii intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu, in prima editie Uite cine danseaza: Buna gluma! Radeti, va rog!, Zana cea buna sau rea

Debutul emisiunii Uite cine danseaza! a fost marcat de o serie de intepaturi intre vechile rivale Mihaela Radulescu si Andreea Marin, pe care, in mod surprinzator, producatorii Pro TV au reusit sa le convinga sa lucreze impreuna in noul proiect al postului.

Ce note au primit vedetele la Uite cine danseaza

Note modeste aseara la Uite cine danseaza. Vedetele participante in primul sezon al acestui concurs au dat tot ce au avut mai bun pe ringul de dans, dar nu au impresionat juriul de specialitate. Iata ce note au primit.

Uite cine danseaza, campion la audienta. PRO TV preia conducerea luni seara!

Dupa ce Antena 1 a dominat ultimele seri de luni cu noul sezon al emisiunii Chefi la cutite, iata ca PRO TV redevine campionul audientelor odata cu debutul show-ului Uite cine danseaza.

Audienta Uite cine danseaza. PRO TV preia conducerea luni seara!

Audienta Uite cine danseaza. Dupa ce Antena 1 a dominat ultimele seri de luni cu noul sezon al emisiunii Chefi la cutite, iata ca PRO TV redevine campionul audientelor odata cu debutul show-ului Uite cine danseaza.

Andreea Marin si Mihaela Radulescu la Uite cine danseaza. Misto-urile si replicile dure! VIDEO

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au fost sarea si piperul primei editii a noului show de divertisment de la Pro TV, Uite cine danseaza. Schimbul de replici dure, misto-urile si raspunsurile civilizate dintre cele doua au starnit reactii peste reactii pe retelele de socializare.

Uite cine danseaza incepe azi la Pro TV. Iata ce vom vedea!

Uite cine danseaza incepe azi la Pro TV. in noul show de dans de la Pro TV vor concura 12 echipe formate dintr-o vedeta si un coregraf sau dansator profesionist. Iata ce vom vedea in aceasta seara! .

Au venit Babele la ProTv si s-au RASCRACIT! Mircea Badea, despre show-ul Uite cine danseaza (VIDEO)

Reactie acida a lui Mircea Badea la adresa show-lui Uite cine danseaza, difuzat pe Pro TV. Acesta a declarat, in direct, ca a fost intrebat de telespectatori daca urmareste show-ul.

infruntarea divelor: Replici acide intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin in prima editie a emisiunii Uite cine danseaza

Rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu a fost intens mediatizata de-a lungul anilor. Acum cele doua dive sunt implicate in acelasi proiect de televiziune, iar toti ochii sunt atintiti asupra.

Cati telespectatori au urmarit debutul Uite cine danseaza!: Pro TV si-a recuperat pozitia de lider in audiente

Debutul emisiunii Uite cine danseaza! a fost urmarit de peste 1,7 milioane de romani din intreaga tara, Pro TV reusind astfel sa depaseasca show-ul culinar Chefi la cutite, care la fiecare editie din noul sezon a plasat Antena 1 pe primul loc in topul audientelor.

INTERVIU Juriul Uite cine danseaza da startul competitiei: Exigenta va fi, dar nu mai mare decat cea pe care o pretind de la mine insumi VIDEO

Astazi, de la 20. 30, la Pro TV, incepe emisiunea Uite cine danseaza!. Florin Calinescu, Andreea Marin, Mihai Petre si Gigi Caciuleanu sunt pregatiti sa jurizeze momentele de dans pregatite intens de cele 12 perechi intrate in concurs.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )