Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oscar 2017. Academia Americana a retras o nominalizare in ajunul galei: care au fost motivele deciziei

Adevărul Adevărul,
Oscar 2017. Academia Americana a retras o nominalizare in ajunul galei: care au fost motivele deciziei

Academia Americana de Film a retras nominalizarea la Oscar 2017 unei persoane care a incercat sa isi faca lobby in randul colegilor, cu scopul de a-si potenta sansele la castigarea unei statuete de aur. continuă pe Adevărul

LIVE BLOG Oscar 2017: aflam impreuna castigatorii Oscar 2017 si va prezentam cele mai importante momente ale galei, ce se anunta plina de declaratii politice

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. in doar cateva ore, gala Oscar 2017 va debuta cu defilarea starurilor pe covorul rosu de la Dolby Theatre din Hollywood, iar echipa Adevarul este pregatita sa va ofere in timp real cele mai importante momente ale ceremoniei. Ramaneti cu noi sa comentam impreuna.

LIVE BLOG Oscar 2017: Mahershala Ali si Viola Davis au castigat primele Oscaruri din cariera pentru roluri secundare

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. Gala Oscar 2017 a debutat cu defilarea starurilor pe covorul rosu de la Dolby Theatre din Hollywood, iar echipa Adevarul este pregatita sa va ofere in timp real cele mai importante momente ale ceremoniei. Ramaneti cu noi sa comentam impreuna.

Oscar 2017. Gafa de proportii: A fost anuntat gresit castigatorul pentru Cel mai bun film. Casey Affleck si Emma Stone - cei mai buni actori principali

Faye Dunaway si Warren Beatty au anuntat gresit castigatorul celei mai importante categorii - Cel mai bun film - stabilind astfel cel mai stanjenitor moment al evenimentului. Casey Affleck a castigat Oscarul pentru Cel mai bun actor in rol principal datorita interpretarii din drama Manchester by the Sea, iar Emma Stone a fost desemnata Cea mai buna actrita pentru interpretarea din musicalul La La Land.

Castigatorii Oscar 2017, potrivit specialistilor si caselor de pariuri

Decernarea premiilor Academiei Americane de Film este cel mai mare eveniment din industria cinematografica, fiind recompensate eforturile artistilor din fata si din spatele camerelor. Jurnalistii si casele de pariuri se intrec in predictii cu privire la castigatorii Oscar 2017, iar zarurile par sa fie deja aruncate in cazul principalelor categorii, insa nu este exclusa posibilitatea unor rasturnari de situatie mai mult sau mai putin placute.

Oscar 2017. Cine sunt favoritele in cursa pentru Cea mai buna actrita in rol principal

Cel mai prestigios premiu din industria filmului, va fi decernat, intr-o gala la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, pe 26 februarie. Cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar va fi prezentata de Jimmy Kimmel.

Un cineast sirian nu a primit viza turistica americana si va rata gala premiilor Oscar 2017

Un cineast sirian in varsta de 21 de ani, directorul de imagine al unui scurtmetraj documentar nominalizat la Oscar, nu a primit viza turistica americana si va rata gala premiilor Academiei de film americane, ce va avea loc duminica seara la Los Angeles, relateaza revista Variety.

VIDEO. OSCAR 2017. La La Land, Manchester by the Sea, Moonlight si Lion, in cursa pentru cel mai bun film al anului

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. Evenimentul va fi prezentat de Jimmy Kimmel.

Oscar 2017: Cine va castiga si cine ar trebui sa castige, potrivit unei analize The Hollywood Reporter

Scott Feinberg, jurnalist al publicatiei The Hollywood Reporter THR), specialist in sezonul premiilor cinematografice, si Todd McCarthy, directorul departamentului de critica de film de la THR, au realizat de curand o analiza care incearca sa prezica numele invingatorilor la gala premiilor Oscar, prezentand in acelasi timp preferintele lor in ceea ce priveste filmele si artistii care ar trebui sa castige aceste trofee prestigioase.

Oscar 2017: Cine sunt actorii favoritii la casele de pariuri

Actorii Emma Stone, Damien Chazelle, Cassey Affleck sunt cotati cu cele mai mari sanse la Premiile Oscar, iar filmul cu cele mai mari sanse este musicalul La La Land, scrie agentia News. ro, citand un agregator al site-urilor administrate de marile case de pariuri din Marea Britanie.

Ce cadouri primesc actorii nominalizati la premiile Oscar 2017: atentii de lux, de doua ori mai scumpe ca in 2016

Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar, care are loc pe 26 februarie, le va aduce nominalizatilor cadouri de lux si diverse, valoarea lor fiind de doua ori mai mare decat in 2016.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )