Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt primele trei vedete care intra in show-ul Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt primele trei vedete care intra in show-ul Bravo, ai stil! Celebrities de la Kanal D FOTO

Reprezentantii show-ului Bravo, ai stil! Celebrities au anuntat cine sunt primele trei vedete care intra in concursul de la Kanal D si cine este juriul noului sezon. continuă pe Adevărul

Cei de la Antena 1 au facut totul public din greseala. Cine sunt cei trei concurenti Chefi la Cutite care se lupta pentru premiu in marea finala

Producatorii show-ului culinar Chefi cu Cutite au dezvaluit finalistii fara sa vrea. Ce greseala au facut? Iata cum s-au dat de gol acestia si cine sunt cei trei care se lupta pentru marele premiu? Finalistii de la Chefi la Cutite, dezvaluiti din greseala de Antena 1 Producatorii emisiunii Chefi la Cutite au dezvaluit din greseala .

Cine sunt cei trei jurati din noul sezon Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D. Surpriza pentru fanii emisiunii

Bravo, ai Stil! Celebrities aduce noi surprize fanilor celui mai iubit show cu si despre moda. Daca Ilinca Vandici ramane la carma emisiunii, cine va sta la pupitrul juriului? Cine sunt cei trei jurati din nou sezon Bravo, ai Stil! Celebrities? Asteptarea a luat final! Dupa ce luni bune fanii emisiunii de moda au asteptat .

Nebunie la Kanal D: Uite cine sunt NOILE CONCURENTELE de la Bravo, ai stil! Celebrities (FOTO)

Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, cei trei jurati Bravo, ai stil! Celebrities, dar si Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregatiti pentru intalnirea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )