Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cristian Pomohaci, scos de pe afisul unui concert dintr-o comuna galateana, din cauza localnicilor nemultumiti. Acestia ar fi vrut sa l atace cu oua pe scena

Hotnews Hotnews,
 Cristian Pomohaci, scos de pe afisul unui concert dintr-o comuna galateana, din cauza localnicilor nemultumiti. Acestia ar fi vrut sa l atace cu oua pe scena

Cristian Pomohaci a fost scos din programul unui spectacol care va avea loc duminica intr-o comuna galateana, in urma protestului localnicilor. Decizia a fost luata in conditiile in care prin sat circulau zvonuri conform carora fostul preot urma sa fie atacat cu oua in timpul spectacolului, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Scandal URIAS din cauza lui Cristian Pomohaci: Afara din concert! Detalii HALUCINANTE

Scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii. Edilii se lauda de cateva zile cu invitatii.

Scandal urias din cauza lui Cristian Pomohaci. A fost dat afara dintr-un concert: Aveam informatii ca se va da cu oua in el

Este scandal urias intr-o comuna din judetul Galati, dupa ce primaria l-a invitat pe Cristian Pomohaci sa cante la o sarbatoare organizata de ziua localitatii. Primaria se lauda de cateva zile cu.

Fostul preot Cristian Pomohaci, cercetat penal pentru evaziune fiscala

Fostul preot Cristian Pomohaci este cercetat penal pentru evaziune fiscala de catre procurorii Parchetului General care il acuza ca ar fi inchiriat unsprezece imobile si ar fi declarat venituri mai mici decat.

Fostul preot Cristian Pomohaci, urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30.000 de euro

Fostul preot Cristian Pomohaci a fost audiat, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, acesta fiind urmarit penal pentru o evaziune fiscala de 30. 000 de euro dupa ce nu a declarat venituri de 150. 000 de euro obtinute din inchirierea a 11 imobile pe care le detine.

Fostul preot Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ar fi vizat intr-un nou dosar

Fostul preot Cristian Pomohaci a venit, miercuri dimineata, la sediul Parchetului General, pentru a fi audiat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre un dosar nou, in care ar fi vizat preotul. Acesta.

Cristian Pomohaci, audiat la Parchetul General. Ce au decis procurorii in cazul fostului preot (VIDEO)

Cristian Pomohaci s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General. Cel mai probabil, fostul preot a fost chemat in dosarul in care este acuzat de infractiuni de racolare de minori in scopuri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,339 seconds )