Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine este actrita care o va interpreta pe Michelle Obama in First Ladies, serial care spune povestile primelor doamne ale SUA FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine este actrita care o va interpreta pe Michelle Obama in First Ladies, serial care spune povestile primelor doamne ale SUA FOTO

Serialul First Ladies, aflat in lucru la Showtime, va prezenta povesti ale primelor doamne din istoria Statelor Unite, iar primul sezon le va avea in centru pe Michelle Obama, Eleanor Roosevelt si Betty Ford. continuă pe Adevărul

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul apelului 112 din Bucuresti. Cine este fata care a zis ca este sechestrata

Joaca de-a victima! O minora a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata. Sute de politisti din Bucuresti au cautat-o, in cursul serii de vineri, dar in zadar. Operatiunea de amploare a avut loc in zona Moghioros din Drumul Taberei. Ce s-a intamplat cu minora? Cine era si de ce a mintit? Alarma .

Cine este Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin. Lumea stie despre el doar ca este consul in Libia

Andreea Marin traieste, din 2017, o poveste de dragoste discreta alaturi de Adrian Brancoveanu. Cine este acesta? Lumea stie despre el doar ca este consul in Libia. Cine este Adrian Brancoveanu, iubitul Andreei Marin Andreea Marin a fost casatorita cu Stefan Banica sapte ani si au divortat la inceputul anului 2013. Dupa separare, fosta prezentatoare .

Gheorghe Dinca l-a sunat pe fiul sau din arest. Cine este Ionut si de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toata familia a fost sunat de tatal sau din arest. Ionut Dinca nu tinea legatura cu parintele lui inca dinainte de a pleca in Italia, loc unde munceste de peste 17 ani. De ce nu avea o relatie buna cu el si ce l-a .

Cine este si cum arata primul sot al lui Teo Trandafir, barbatul caruia ii poarta numele. De ce au divortat

Fanii cunoscutei Teo Trandafir stiu deja ca povestile de amor nu deruleaza precum aceasta si-ar dori. Nu e ca si cum ghinionul ar urmari-odar nici nu se poate lauda cu reusite excelente in ceea ce priveste iubirea. Primul sot al moderatoarei Teo Show a iubit-o pret de sase ani, mai apoi cei doi au deci .

Cati bani castiga un mecanic auto, suma este una care ar trebui sa-ti dea incredere

Mecanicii auto din service-urile oficiale sau cei care lucreaza mai mult in weekend pot ajunge chiar la sume frumusele de cateva mii bune de lei. O analiza efectuata pe baza datelor oferite de eJobs arata exact cat castiga un mecanic in Romania. De asemenea, iata si o comparatie cu plata acestora de peste hotare! Care .

VIDEO US Open: Cine este Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep din turul intai - Operatia de cancer la glandele salivare, calificarile si miscarea rapida de pe baseline

US Open-ul este turneul de Grand Slam unde rezultatele Simonei nu s-au legat neaparat in ultima perioada. La editia din acest an, Halep vine cu o mare incredere in propriile forte dupa ce s-a impus la Wimbledon), dar si cu o nesiguranta din punct de vedere fizic a avut unele probleme la Toronto). Adversara din turul I - Nicole Gibbs - a trecut recent printr-o operatie de cancer la glandele salivare, iar dupa ce a fost nevoita sa joace in calificari se va duela pe Louis Armstrong cu Simona. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro ar putea incepe in jurul orei 20:30).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )