Libnet.ro
UNICEF

19:45

Rasturnare neasteptata de situatie in cazul apelului 112 din Bucuresti. Cine este fata care a zis ca este sechestrata

Playtech Playtech,
Rasturnare neasteptata de situatie in cazul apelului 112 din Bucuresti. Cine este fata care a zis ca este sechestrata

Joaca de-a victima! O minora a sunat la 112 si a spus ca este sechestrata. Sute de politisti din Bucuresti au cautat-o, in cursul serii de vineri, dar in zadar. Operatiunea de amploare a avut loc in zona Moghioros din Drumul Taberei. Ce s-a intamplat cu minora? Cine era si de ce a mintit? Alarma . continuă pe Playtech

Serviciul de Telecomunicatii Speciale, despre localizarea tinerei din Bucuresti, care a anuntat la 112 ca este sechestrata

Intr-un comunicat oficial,Serviciul de Telecomunicatii Speciale a explicat cum s-a facut localizarea tinerei din Bucuresti, care a sunat la 112 si a anuntat ca a fost sechestrata intr-un.

Prima Dacia Logan electrica a ajuns pe strazile din Bucuresti. Cum se conduce masina romaneasca alimentata de la curent. VIDEO

Masinile electrice incep sa devina si ele o moda, in vederea interdictiilor pentru combustiilii internationali. Prima Dacia Logan electrica se plimba de acum pe strazile din Bucuresti, spre fericirea pasionatilor de masini. Prima Dacia Logan electrica a ajuns in Bucuresti Dacia nu se putea lasa mai prejos, astfel ca a realizat un Sandero Electric, autovehicul .

Ce au facut Nicolae si Elena Ceausescu in dimineata zilei in care au fugit din Bucuresti. Ei nu au vrut sa plece!

Nicolae si Elena Ceusescu nu au vrut sa fuga din tara! Multe momente din ziua in care romanii au inceput sa-si redobandeasca libertatea au ramas inca sub semnul intrebarii. De ce au plecat sotii Ceausescu de la Palatul Snagov? Daca puteau sa fuga de tot, de ce n-au facut-o? De ce au vrut sa ajunga .

Politistii au oprit in trafic un sofer din Bucuresti. Ce au descoperit oamenii legii in masina lui

Caz incredibil pe strazile Capitalei! Joi dimineata, 22 august, oamenii legii au oprit in trafic un tanar, al carui comportament le-a dat de banuit. Dupa primele verificari efectuate la fata locului, in automobilului soferului, politistii au descoperit un dispozitiv care i-a determinat sa opreasca imediat circulatia in trafic. Cum au descoperit politistii in masina soferului .

Rasturnare de situatie in cazul traficantilor de carne vie saltati de politisti in Timisoara. Acestia obligau minore sa se prostitueze in parcari

Dezvaluiri incredibile vin in cazul audierilor in cazul traficantilor de carne vie retinuti de anchetatori in Timisoara. Acestia racolau fete tinere, inclusiv minore care ulterior erau fortate sa se.

Rasturnare de situatie in cazul asistenului maternal acuzat ca a abuzat sexual una dintre fetele ce o avea in grija

Asistenta maternal din localitatea vasluiana Giurcani care a incercat sa-si puna capat zilelor invocand ca sotul acesteia, la randu-i asistent maternal, ar fi abuzat sexual una dintre fetele ce o aveau in grija si-a schimbat radical declaratia in fata anchetatorilor.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a turnat beton peste helesteul din curte

UPDATEAncheta in cazul atrocitatilor de la Caracal ia amploare. Masina cu care Gheorghe Dinca si-a rapit victimele va fi expertizata tehnic in cursul zilei de miercuri. Anchetatorii vor sa vada daca Dinc.

Voi cu Voicu. Interviu cu un fost ofiter de la Omoruri despre cazul uciderii postaritei din Targu Jiu: A fost foarte greu pentru ca nu am avut nici cadavru, nici autori

In vara anului 2005, o disparitie misterioasa a pus pe jar Politia din Targu Jiu. O postarita disparuse cu o suma mare de bani, iar cateva luni mai tarziu s-a descoperit ca fusese omorata. Scheletul.

webPR Unteatru de copii: Spectacole dedicate publicului tanar din Bucuresti

Pe 25 august, unteatru si Asociatia Culturala pentru Educatie prin Arta lanseaza Unteatru de copii, un concept inedit si original in peisajul teatral bucurestean, care cuprinde productii teatrale dedicate publicului tanar si foarte tanar. Unteatru de copii este creat de cele doua organizatii, care s-au intalnit pe teritoriul comun al proiectelor culturale si educative, menite sa atraga noi publicuri catre zona artelor din Romania si sa incurajeze tinerele generatii de actori, regizori si scenaristi de teatru si film.

Proiectul pilot de la o scoala din Bucuresti unde copiii invata folosind realitatea virtuala: Ne dorim sa devina un proiect national de modernizare a scolilor din Romania

Elevii de la Scoala Generala nr. 45 Titu Maiorescu au din aceasta toamna unul dintre cele mai moderne laboratoare de informatica din scolile din Romania Smart Lab 4. Peste 1. 000 de elevi vor invata intr-un spatiu utilat cu tehnologii de ultima ora precum imprimante 3D, scannere 3D, roboti educationali digitali, ochelari de realitate virtuala VR.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )