Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa TVR a plecat in timpul audierii din Parlament: care a fost motivul. Gigel Stirbu a solicitat interventia premierului

Adevărul Adevărul,
Sefa TVR a plecat in timpul audierii din Parlament: care a fost motivul. Gigel Stirbu a solicitat interventia premierului

Doina Gradea, presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune, a fost chemata la audieri, pe 19 iunie, in Comisia de Cultura din Camera Deputatilor, privind partizanatul politic, insa a refuzat sa raspunda intrebarilor parlamentarilor si a plecat in timpul sedintei. continuă pe Adevărul

Sefa TVR a plecat in timpul audierii din Parlament

Doina Gradea, presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune, care a fost audiata, miercuri, in Comisia de cultura din Camera Deputatilor, privind partizanatul politic, a refuzat sa raspunda intrebarilor parlamentarilor si a plecat in timpul sedintei.

VIDEO Gigel Stirbu: Sefa TVR a plecat in timpul audierii din Parlament

Doina Gradea, presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune, care a fost audiata, .

Fostul presedinte demis al Egiptului a murit la tribunal. A lesinat chiar in timpul audierii de catre judecatori

Fostul presedinte al Egiptului, Mohamed Morsi, a incetat din viata chiar in timpul audierii la tribunal. Acesta mai avea putin din ispasirea pedepsei cu inchisoarea, dar si-a dat duhul cand nimeni nu se astepta. Corpul sau a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Fostul presedinte al Egiptului a murit chiar .

Sfidare. Sefa TVR, Doina Gradea, sustinuta pentru aceasta pozitie de PSD, a refuzat sa raspunda intrebarilor deputatilor din Comisia de cultura

Presedintele-director general Doina Gradea a refuzat, miercuri, sa raspunda intrebarilor parlamentarilor din Comisia de Cultura din Camera Deputatilor. Ea s-a prezentat in Comisie, dar a spus ca va raspunde intrebarilor in scris, invocand faptul ca intrebarile nu ar avea legatura cu motivele invocate in solicitarea de a veni in fata parlamentarilor. Mai mult, sefa de la juridic, venita alaturi de Gradea, a pretins ca audierea nu ar respecta reglementarile legale.

Claudiu Manda a demisionat din Parlament

Senatorii PSD Claudiu Manda si Dragos Benea au demisionat din Parlamentul Romaniei.

Senatorii PSD Claudiu Manda si Dragos Benea au demisionat din Parlament

Senatul a luat act, in sedinta de miercuri, de incetarea, prin demisie, a mandatelor de senatori in cazul social-democratilor Dragos Adrian Benea si Claudiu Manda. Acestia au candidat la alegerile din.

Ce risca profesorul de religie din Alba care a lasat insarcinata o eleva

Scandal urias intr-o localitate din Alba, dupa ce o eleva a nascut un copil conceput cu profesorul de religie. Fata era minora in momentul in care a intretinut relatiisexuale. Fata provine dintr-o.

Rasturnare de situatie in cazul medicului cardiolog din Sibiu care a murit dupa o plimbare cu bicicleta

Moartea medicului cardiolog sibian Catalin Balan la numai 54 de ani a intristat pe toata lumea. Problema a aparut dupa decesul medicului, cand dr. Livia David, un medic din Craiova si-a exprimat public regretul.

Ce pedeapsa risca femeia din Cluj care ar fi intretinut relatii intime cu un minor de 12 ani

O femeie din Cluj este acuzata ca ar fi intretinut relatii intime cuun minor de doar 12 ani. Femeia din localitatea clujeana Aiton a fost condamnata de Curtea de Apel Cluj la 2 ani si 6 luni de inchisoa.

Femei din Stiinta care pun Romania pe harta cercetarii internationale

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? O intrebare cunoscuta pentru cei mai multi dintre noi, pe care o auzim inca din copilarie, iar cu cat se apropie vremea deciziei, incepe sa vina impreuna cu presiunea unei alegeri sigure, care sa aduca stabilitate si perspective. Oare cati dintre noi iau in serios varianta de a urma o cariera in stiinta?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )