Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rasturnare de situatie in cazul medicului cardiolog din Sibiu care a murit dupa o plimbare cu bicicleta

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie in cazul medicului cardiolog din Sibiu care a murit dupa o plimbare cu bicicleta

Moartea medicului cardiolog sibian Catalin Balan la numai 54 de ani a intristat pe toata lumea. Problema a aparut dupa decesul medicului, cand dr. Livia David, un medic din Craiova si-a exprimat public regretul. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul tanarului ce trebuie sa primeasca daune morale de la politistul care l-a prins dupa un furt si s-a fotografiat cu el

Procurorii din Vaslui au finalizat ancheta in cazul tanarului prins de un politist de la Biroul Rutier Vaslui dupa ce ar fi sustras un cartus de tigari dintr-un magazin, agentul de politie fiind obligat, ulterior, sa-i achite daune morale.

Trei liceeni din Sibiu concureaza la Olimpiada Geniilor din SUA

Trei liceeni de la Colegiul National Octavian Goga din Sibiu participa, incepand de luni, la Olimp.

Un medic cardiolog din Sibiu a murit dupa ce a facut stop cardiorespirator in excursie. Colegii: Cat vreti sa se mai alinieze convoiul mortuar?

Medicul cardiolog sibian Catalin Balan a murit sambata, 15 iunie, in timpul unei excursii pe bicicleta. Balan avea 54 de ani si facea des garzi la Serviciul Judetean de Urgente Sibiu.

Povestea ascunsa din spatele mortii unui doctor de 54 de ani din Sibiu: Nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca sotulul meu este si el, cardiolog, are tot 54 de ani si face garzi! Sa ma astept la tot ce poate fi mai rau?

Un medic de 54 de ani, din Sibiu, a murit dupa ce a facut stop-cardiorespirator in timp unui excursii cu bicicleta la Paltinis in judetul Sibiu. Catalin Balan urma sa intre intr-o garda de 24 de ore.

Adina Florea, in fata CSM: Ultimii ani au creat o situatie de presiune asupra modului in care judecatorii si-au desfasurat activitatea

Procurorul-sef adjunct al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, Adina Florea, a afirmat, marti, ca in ultimii ani s-a constatat o situatie de presiune asupra modului in care judecatorii.

Gheorghe Stan sustine ca seful DNA a impartasit punctul de vedere in cazul retragerii apelurilor din dosarele lui Hrebenciuc si Ghita

Gheorghe Stan, fostul sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor si noul judecator CCR, sustine, intr-un interviu exclusiv pentru MEDIAFAX, ca retragerea apelurilor din dosarele lui Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita a avut la baza corespondenta cu seful DNA, care a impartasit opinia.

Ce risca profesorul de religie din Alba care a lasat insarcinata o eleva

Scandal urias intr-o localitate din Alba, dupa ce o eleva a nascut un copil conceput cu profesorul de religie. Fata era minora in momentul in care a intretinut relatiisexuale. Fata provine dintr-o.

Ce pedeapsa risca femeia din Cluj care ar fi intretinut relatii intime cu un minor de 12 ani

O femeie din Cluj este acuzata ca ar fi intretinut relatii intime cuun minor de doar 12 ani. Femeia din localitatea clujeana Aiton a fost condamnata de Curtea de Apel Cluj la 2 ani si 6 luni de inchisoa.

Femei din Stiinta care pun Romania pe harta cercetarii internationale

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? O intrebare cunoscuta pentru cei mai multi dintre noi, pe care o auzim inca din copilarie, iar cu cat se apropie vremea deciziei, incepe sa vina impreuna cu presiunea unei alegeri sigure, care sa aduca stabilitate si perspective. Oare cati dintre noi iau in serios varianta de a urma o cariera in stiinta?.

Metoda de furt din masini care face ravagii. Se ia o moneda si... - VIDEO

Metoda a aparut si face ravagii deja. Hotii pun o moneda in maner si asteptata ca proprietarii sa activeze sistemul centralizat de inchidere. Astfel, usa unde pe care se afla moneda nu se mai inchide,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )