Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un film romanesc, in topul Los Angeles Times al celor mai bune din 2017 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un film romanesc, in topul Los Angeles Times al celor mai bune din 2017 VIDEO

Publicatia Los Angeles Times a intocmit un top al celor mai bune 12 filme ale anului 2017, iar printre titluri se afla si o productie cinematografica romaneasca. continuă pe Adevărul

Topul celor mai piratate seriale din 2017:Game of Thrones e incoronat pentru al saselea an la rand

Pentru al saselea an la rand, Game of Thrones/Urzeala Tronurilor este cel mai piratat serial din lume. Chiar si asa, cel de-al saptelea sezon al productiei HBO s-a bucurat de cele mai bune cifre de audienta de la debut. in clasamentul celor mai piratate show-uri din 2017 sunt si trei titluri noi.

Antonia, la loc de cinste intr-un prestigios top international al celor mai frumoase 100 de femei din lume VIDEO

Cantareata Antonia, in varsta de 28 de ani, este la loc de cinste in topul anual al celor mai frumoase 100 de femei din lume, clasament intocmit de o celebra publicatie internationala.

Pentru ce filme au platit romanii bilete la cinema in 2017: topul productiilor straine siromanesticu cele mai mari incasari

Furios si iute 8 a avut cele mai mari incasari in cinematografele din tara, mai mult de jumatate din suma de peste 13 milioane de lei fiind obtinuta in weekend-ul de debut, in timp ce Octav conduce in topul filmelor romanesti pentru care spectatorii au platit anul acesta bilet la cinema.

Topul celor mai mari insolvente in 2017 in Romania

Cele mai mari zece companii dupa cifra de afaceri din 2016 care au intrat in insolventa anul acesta au realizat in 2016 un business cumulat de 2,625 mld. lei, potrivit datelor furnizate de Oficiul.

Topul Despre Opera 2017: Cele mai frumoase momente muzicale ale anului

Am ajuns si la momentul unui bilant artistic al anului 2017. Daca anul trecut cea mai dificila alegere era departajarea intre trei spectacole extraordinare Parsifal, Manon si Fidelio), anul acesta mi se pare dificil sa selectez vreun spectacol de opera din teatrele romanesti ca fiind reprezentativ incluzand si noutatea printre criteriile de selectie, pe langa performanta muzicala in sine).

Averea celor mai bogati 500 de oameni din lume a crescut cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017 - Bloomberg

Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1. 000 de miliarde de dolari in 2017, cresterea fiind de patru ori mai mare comparativ cu cea din 2016, datorita recordurilor inregistrate in acest an de bursele de valori, relateaza Bloomberg, citat de news. ro.

Cu cat au crescut averile celor mai bogati oameni din lume in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )