Libnet.ro
UNICEF

23:45

Averea celor mai bogati 500 de oameni din lume a crescut cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017 - Bloomberg

Hotnews Hotnews,
 Averea celor mai bogati 500 de oameni din lume a crescut cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017 - Bloomberg

Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1. 000 de miliarde de dolari in 2017, cresterea fiind de patru ori mai mare comparativ cu cea din 2016, datorita recordurilor inregistrate in acest an de bursele de valori, relateaza Bloomberg, citat de news. ro. continuă pe Hotnews

Cu cat au crescut averile celor mai bogati oameni din lume in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a pietei bursiere, care a compensat turbulentele economice si.

Cei mai bogati oameni din lume si-au majorat averile cu 1.000 de miliarde de dolari, in 2017

Cei mai instariti oameni din lume au devenit cu aproximativ 1. 000 de miliarde de dolari mai bogati in 2017, de peste patru ori mai mult fata de castigul din 2016, pe fondul cresterii record a.

Bloomberg: Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1.000 de miliarde de dolari in 2017

Cei mai bogati oameni din lume si-au marit averile cu 1. 000 de miliarde de dolari in 2017, cresterea fiind de patru ori mai mare comparativ cu cea din 2016, datorita recordurilor inregistrate in acest an de bursele de valori, relateaza Bloomberg .

Topul celor mai citite si cautate carti din acest an

Cartile au fost votate in functie de genul literar, iar cea mai remarcabila carte pentru fiecare gen a fost desemnata castigatoare. Vezi care este topul celor mai citite carti din acest an, potrivit Goodreads.

Topul celor mai citite si cautate carti din acest an

Cartile au fost votate in functie de genul literar, iar cea mai remarcabila carte pentru fiecare gen a fost desemnata castigatoare. Vezi care este topul celor mai citite carti din acest an, potrivit Goodreads.

Marea Britanie risca sa piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume

Marea Britanie risca sa-si piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume, a anuntat vineri Uniunea producatorilor de sampanie din Franta UMC), citand impactul deprecierii lirei sterline in urma referendumului privind iesirea tarii din UE Brexit), transmite Reuters.

Patriarhul Daniel: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni, la.

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun. Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,.

Patriarhul Daniel, in predica de Craciun:Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni la Catedrala Patriarhala, la sarbatoarea Craciunului, transmite Agerpres.

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )