Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mesajul unui hacker celebru pentru Donald Trump: Schimba-ti setarile de securitate pe Twitter

Hotnews Hotnews,
 Mesajul unui hacker celebru pentru Donald Trump: Schimba-ti setarile de securitate pe Twitter

Un hacker american celebru care se intituleaza WauchulaGhost si a spart 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS i-a transmis presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, un mesaj prin care il indeamna sa-si schimbe cat mai repede setarile de securitate de pe contul sau de Twitter, relateaza CNN. continuă pe Hotnews

Un hacker celebru ii transmite lui Donald Trump: Modifica-ti imediat setarile de securitate pe Twitter!

Un hacker celebru, acelasi care a reusit sa patrunda in 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS, l-a contactat pe aceeasi retea de socializare pe presedintele american Donald Trump, caruia i-a transmis indemnul de a modifica imediat setarile de securitate aferente contului sau online, informeaza CNN.

Un hacker celebru, AVERTIZARI pentru Donald Trump: Pot afla usor parola de la contul de Twitter al Presedintelui. Pentru noi e foarte usor sa facem asta

Hackerul american WauchulaGhost, cunoscut in toata lumea fiindca a spart 500 de conturi de Twitter ale unor militanti ISIS i-a transmis presedintelui SUA, Donald Trump, un mesaj prin care il.

Secret Service a sanctionat o agenta care afirmase, in perioada campaniei electorale, ca n-ar fi dispus sa incaseze un glont pentru Donald Trump

Serviciul american pentru protectia sefului statului, US Secret Service, a luat masuri impotriva unei agente care a transmis ca nu ar vrea sa incaseze un glont pentru a-l apara pe Donald Trump.

DRAGOSTE, NU URA. Faceti America mareata din nou!. Sutele de mii de protestatari, cel mai PUTERNIC mesaj pentru Donald Trump (VIDEO)

Donald Trump a fost investit in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii, insa nu toata lumea este de acord cu acest lucru. Sute de mii de oameni au iesit in strada, in .

Secret Service va ancheta un agent care s-a indoit ca ar putea sa ia un glont pentru Donald Trump

Secret Service va lansa o actiune disciplinara impotriva unui agent, care a sugerat pe Facebook ca nu ar incasa un glont pentru presedintele Donald Trump, desi agentia este responsabila cu asigurarea securitatii liderului Statelor Unite, transmite Reuters.

Recomandarile unui arhitect celebru pentru Alba Iulia: spatii verzi, locuri de joaca, zone pietonale si piste de biciclete

Mai multe spatii verzi, conectarea Cetatii Alba Carolina cu restul orasului, locuri de joaca pentru copii de toate varstele si piste de biciclete sunt doar o parte din recomandarile cunoscutului arhitect Jan Gehl pentru a transforma Alba Iulia intr-un Oras atractiv pentru locuit in secolul XXI.

Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea unui zid la granita cu Mexic

Presedintele american Donald Trump a semnat miercuri directive pentru a construi un zid de-a lungul frontierei dintre SUA si Mexic si pentru a adopta masurile drastice in orasele din SUA care gazduiesc imigranti ilegali, actionand rapid in privinta planurilor anuntate in campanie de a reduce imigratia si a spori securitatea nationala.

Presedintele Donald Trump a semnat ordinul pentru construirea zidului la granita SUA cu Mexicul

Presedintele Donald Trump a semnat miercuri ordonanta executiva care prevede construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Donald Trump ar avea in vedere redeschiderea inchisorilor secrete ale CIA (presa)

Presedintele american Donald Trump pregateste un decret care ar putea deschide drumul pentru reinfiintarea inchisorilor secrete ale CIA in strainatate, inchise de Barack Obama, scrie miercuri presa americana, insa Casa Alba a negat ca ar fi autorul documentului publicat, scrie AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, este hotarat sa limiteze accesul imigrantilor din Siria si din alte sase state

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va semna, miercuri, mai multe ordine executive prin care va impune interdictii temporare pentru majoritatea refugiatilor din Siria si din alte sase state din Orientul Mijlociu sau din Africa .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )